Jump to content
POLITISTI.ro

Samsung Galaxy S

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Detalii telefon, programele!

Modificat de doruddc
Publicat

detalii despre telefon poti gasi la un mic search pe google..punctul forte in ziua de azi este sistemul Android pe care Galaxy S il are..deci telefon pe care il recomand cu incredere!

Publicat

adevarul e ca este bun telefonul. aplicatii si alte programe poti descarca de pe android market, care trebuie sa fie instalat pe acolo pe undeva.

• Membru
Publicat (modificat)

Galaxy S este bun la toate mai putin la poze si filmari, unde si iphone-ul il intrece.

Ca sistem de operare, GPS, internet browsing, jocuri etc este mai bun la iphone sau altele.

Un dezavantaj este ca aparatul este mare dar are si ecranul pe masura. Eu unul il iau in loc de laptop pe viitor, dar ma mai gandesc deoarece nu are HDMI.

Detalii despre el aici: LINK

Iar Androidul in trimestrul 4 al lui 2010 a depasit orice alt sistem de operare vandut pe piata. Dupa el urmeaza Symbian si iOS.

Modificat de mihai770
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

He he he am si eu unu este super misto mai ales ecranu superamoled este belea dar bateria........lasa de dorit, doar vb 2 zile vb plus net sau jucat putin pe el de dimineata pana seara se duce bateria :doh:

Modificat de cristm

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.