Jump to content
POLITISTI.ro

Cine greseste la trecerea prin intersectie?

Postare recomandată

Publicat

Trec aproximativ zilnic prin intersectia de la Buzesti in piata Victoriei si aproape mereu patesc asa, vezi fotografia atasata se intampla la culoarea verde a semaforului. Cine greseste?post-571-0-55330600-1401261154_thumb.jpg

Publicat

ai permis de conducere? 

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Art. 107. din regulamentul de aplicare a OUG 195/2002:

– (1) La intersecţiile prevăzute cu indicatoare şi/sau cu marcaje pentru semnalizarea direcţiei de mers, conducătorii de vehicule trebuie să se încadreze pe benzile corespunzătoare direcţiei de mers voite cu cel puţin 50 m înainte de intersecţie şi sunt obligaţi să respecte semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor. 

• Apreciez 1
Publicat

Dacă nu ai permis de conducere cum „pățești așa aproximativ zilnic”

Publicat

Pentru ca eu sunt cel cu bicicleta. Eu zic ca cu bicicleta m-am încadrat corect dar vroiam sa fiu sigur

• Apreciez 1
  • 7 ani mai târziu...
Publicat

Care este ordinea de trecere a autoturismelor din schita? Intentia de deplasare este cea indicata de sageti.

Prin ce parte a centrului imaginar al intersectiei se fac virajele?

Schita.png

• Moderator
Publicat

Verde și galben pot trece concomitent fără a-si intersecta traiectoriile ..urmează albastru și roșu

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.