Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare auto - politie

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Am cumparat o masina din Bucuresti pe 14 aprilie 2014. Am inscris-o la fisc in Arges, am facut rca, am platit taxa de timbru, taxa de talon si taxa de inmatriculare la primarie. Marti 27.05.2014 sunt programat la RAR la prima ora, dupa care ma duc la politie. Pot sa circul cu masina pana la RAR pentru ca eu nu am fost in tara ca sa o pot inmatricula fizic la politie iar cei de la rar m-au programat dupa o saptamana, expirand cele 30 zile in care trebuie sa o inmatriculez la politie. Platesc amenda la politie cand o sa ma duc sa o inmatriculez sau cum procedez pentru ca nu am gasit nimic concret pe internet.

Multumesc

• Moderator
Publicat

Masina nu se înmatriculează la politie, ci la Directia Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor, institutie aflată în cadrul Prefecturilor.

Publicat

intrebarea era daca iau amenda daca au trecut cele 30 zile si nu am preschimbat talonul inca...

Publicat (modificat)

Amenda, plus retinerea certificatului de inmatriculare.

Modificat de Panter

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.