Va rog daca puteti sa imi raspundeti la cateva nelamuriri
Eu locuiesc intr-un complex residential de 1 an din zona herastrau. Din momentul in care ne-am mutat in fiecare zi (exceptand iarna) incepand cu 6-7 AM pana la 6 PM se aud incepand de la fierastraie, ciocane, bormasini etc.
Pana recent nu m-a deranjat dar de 5 luni am un bebe si este "putin" deranjant sa imi trezeasca bebelusul din 30 in 30 de min. Am luat legatura cu administratia complexului si i-am rugat macar intre orele 2pm si 4pm sa nu se foloseasca instrumente care fac zgomot mare insa am o impresie ca doamna de la administrate ma ignora complet ba chiar cate o data ma intreaba "aaa da lucreaza ? hmm la noi nu se aude " (dar pe fundalul telefonului meu se aude HD)
Nelamurile mele sunt:
Intre ce ore se poate lucra cu aparate precum bormasini,fierastraie etc ?
In complexele de acest tip politia poate interveni ?
Cum ma sfatuiti sa procedez?
Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat problemei mele .
Question
DoraG
Buna ziua domnilor politisti,
Va rog daca puteti sa imi raspundeti la cateva nelamuriri
Eu locuiesc intr-un complex residential de 1 an din zona herastrau. Din momentul in care ne-am mutat in fiecare zi (exceptand iarna) incepand cu 6-7 AM pana la 6 PM se aud incepand de la fierastraie, ciocane, bormasini etc.
Pana recent nu m-a deranjat dar de 5 luni am un bebe si este "putin" deranjant sa imi trezeasca bebelusul din 30 in 30 de min. Am luat legatura cu administratia complexului si i-am rugat macar intre orele 2pm si 4pm sa nu se foloseasca instrumente care fac zgomot mare insa am o impresie ca doamna de la administrate ma ignora complet ba chiar cate o data ma intreaba "aaa da lucreaza ? hmm la noi nu se aude " (dar pe fundalul telefonului meu se aude HD)
Nelamurile mele sunt:
Intre ce ore se poate lucra cu aparate precum bormasini,fierastraie etc ?
In complexele de acest tip politia poate interveni ?
Cum ma sfatuiti sa procedez?
Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat problemei mele .
Va urez o zi linistita si frumoasa
Dora G
0 answers to this question
Recommended Posts