Moderator Cristi Posted May 20, 2014 Moderator Share Posted May 20, 2014 Întrucât recent m-am mutat de la casă la o garsonieră şi nu mai am atât de mult spaţiu la dispoziţie, vând sau schimb cu un laptop decent PC cu următoarea configuraţie : AMD Phenom II 955 X4 quadcore de 3.2 ghz, placă de bază MSI k9a2 CF, 4 gb RAM OCZ XTC Platinum Rev.2 cu radiatoare de răcire, cooler custom pe procesor cu două ventilatoare, Nvidia 8600 GT gaming series 256 MB Ram, pe 128 de biti, HDD de 250 de GB, cdrw, carddeader 8 in 1, monitor LG Flatron L192WS de 19 inch, widescreen, rezoluţia maximă de 1440x900 pixeli, tastatură Acer şi mouse optic LG. Preţul este de 1000 de lei pentru tot ansamblul plus transportul, deşi aş prefera să îl dau local (judeţul Vâlcea) sau în judeţele limitrofe. Calculatorul este al meu, a fost un calculator mai slab, l-am upgradat acum vreo două luni (procesorul, placa de bază, memoriile RAM şi monitorul) însă acum chiar nu mai am loc de el plus că mi-l roade bichonul meu de 8 săptămâni dacă îl las prin preajma lui. Link to comment
MrKen Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Salut! Mai este actual anuntul? Link to comment
Recommended Posts