Jump to content
POLITISTI.ro

Manuale limba romana, Teste grila


reload

Recommended Posts

  • Member

Recomand cartea de teste a lui Mihai Niță.Grad de dificultate ridicat,exerciții explicate,îți va fi cu siguranță de folos.

Link to comment

Buna ziua,

          Considerati suficiente 3 luni de zile pentru pregatirea teoretica ? Nu sunt un novice in ale "invataturii" ,insa Gramatica nu a fost "dragostea" mea niciodata. Stiu ca nu puteti sa va puneti in pielea mea, insa as dori sa-mi impartasiti din experienta dvs.

Multumesc anticipat!

Link to comment

Dupa ce ajungi la facultate si dai cu nasul de materia de acolo, ai impresia ca ai fi putut invata pentru admitere intr-o saptamana.

  • Upvote 2
Link to comment

Multumesc pentru raspunsuri. Antoniev, eu am trecut printr-un ciclu de 3+2 in cadrul unei Univesitati de Stat. Iti spuneam ca nu am la suflet Gramatica, imi place mai mult latura artistica a limbii romane, lectura:D

Link to comment
  • Member

razvan0209, desi au trecut cativa ani de cand am sustinut admiterea in cadrul Academiei de Politie, cartea de gramatica a lui Alexandru Petricica nu mi se parea ceva de speriat, era in acel moment sub nivelul admiterii in Academie. Poate in ultimii ani s-a mai modificat, nu stiu ce sa spun.


Sfatul meu este ca dupa ce invatati materia sa faceti cat mai multe teste de gramatica posibile. Este cel mai bun exercitiu la Gramatica.

Link to comment
  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Cred ca pana la a ajunge sa faceti teste de gramatica ar trebui sa aprofundati notiunile teoretice de gramatica! Altfel, e ca si cum ai incerca sa vanezi un urs cu...prastia! Parerea mea!


Buna seara, imi puteti recomanda cateva manuale bune pentru romana si engleza gramatica? Multumesc.

Recomand manualele prevazute in bibliografia mentionata in anuntul de admitere! Subiectele sunt concepute doar pe baza temelor stabilite in bibliografie.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.