reload Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Salut !Spuneti-mi cateva carti bune cu teste grila la Limba Romana pentru admitere campina... pls help me ! Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan0209 Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 A. Petricica, sunt mai grele si decat se da la academie unele dar daca le faci alea nu o sa ai probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reload Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 Multumesc Boss !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru BogdanAlx Posted May 18, 2014 Membru Share Posted May 18, 2014 Recomand cartea de teste a lui Mihai Niță.Grad de dificultate ridicat,exerciții explicate,îți va fi cu siguranță de folos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypnos Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Buna ziua, Considerati suficiente 3 luni de zile pentru pregatirea teoretica ? Nu sunt un novice in ale "invataturii" ,insa Gramatica nu a fost "dragostea" mea niciodata. Stiu ca nu puteti sa va puneti in pielea mea, insa as dori sa-mi impartasiti din experienta dvs. Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimd Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Nu cred , depinde câte cunoștințe ai dar în 3 luni este destul de greu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antoniev Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Dupa ce ajungi la facultate si dai cu nasul de materia de acolo, ai impresia ca ai fi putut invata pentru admitere intr-o saptamana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypnos Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Multumesc pentru raspunsuri. Antoniev, eu am trecut printr-un ciclu de 3+2 in cadrul unei Univesitati de Stat. Iti spuneam ca nu am la suflet Gramatica, imi place mai mult latura artistica a limbii romane, lectura:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Alex87 Posted May 24, 2014 Membru Share Posted May 24, 2014 razvan0209, desi au trecut cativa ani de cand am sustinut admiterea in cadrul Academiei de Politie, cartea de gramatica a lui Alexandru Petricica nu mi se parea ceva de speriat, era in acel moment sub nivelul admiterii in Academie. Poate in ultimii ani s-a mai modificat, nu stiu ce sa spun. Sfatul meu este ca dupa ce invatati materia sa faceti cat mai multe teste de gramatica posibile. Este cel mai bun exercitiu la Gramatica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arianne Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Buna seara, imi puteti raspunde la o intrebare va rog: "Ce carti de teste pot folosi? Ce imi recomandati?", avand in vedere ca as vrea sa urmez Academia. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arianne Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Multumesc frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei96 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Buna seara, imi puteti recomanda cateva manuale bune pentru romana si engleza gramatica? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Cred ca pana la a ajunge sa faceti teste de gramatica ar trebui sa aprofundati notiunile teoretice de gramatica! Altfel, e ca si cum ai incerca sa vanezi un urs cu...prastia! Parerea mea! Buna seara, imi puteti recomanda cateva manuale bune pentru romana si engleza gramatica? Multumesc. Recomand manualele prevazute in bibliografia mentionata in anuntul de admitere! Subiectele sunt concepute doar pe baza temelor stabilite in bibliografie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BNik Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 @Duke, macar ai citit bibliografia ? Acolo nu-ti recomanda o carte anume, ci toate cartile aprobate de minister. Cele mai bune carti le-a mentionat Mateuta aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts