Jump to content
POLITISTI.ro

Adjunctul sefului Politiei Cluj-Napoca implicat intr-un scandal sexual


Marius

Recommended Posts

  • Moderator

In dosarul intrumentat de DIICOT apare ca printre cei care ar fi beneficiat de serviciile damelor de companie se afla si adjunctul sefului Politiei Cluj-Napoca.

In acest scandal sexual sunt implicate mai multe persoane publice din Cluj.

Numele comisarului-sef Zaharia Ciorba apare in declaratia lui Mircea Petric, fost consilier local. Acesta a povestit procurorilor cum la petrecerile organizate in clubul Nana, din Cluj, a participat si Ciorba, alaturi de deputatul Petru Calian si consilierul judetean Mihai Szeplecan.

ciorbazaharia.jpg

Comisarul spune ca a fost in local o singura data, impreuna cu alte 20-30 de persoane, dar ca acolo nu era niciun bordel.

Sursa: Realitatea.net

Link to comment

Si care e problema daca a facut omul sex? Acum o sa introduca astia in statut la art.45 si faptul ca " Poliţistului îi este interzis" sa faca sex cu mai mult decat o femei atat timp cat este inca in activitate.

In rest am rezolvat toate probeleme din tara.

Devenim din ce in ce mai jalnici.

Link to comment

Intrbarea care ar trebui sa o puneti dumneavoastra domnilor colegi este in ce calitatae s-a dus acolo.Daca a mers ca simplu cetatean din punctul meu de vedere nu e nicio problema . Daca nu , sa raspunda.

Link to comment

S-a dus acolo in calitate de pupincurist si lingau, ca doar trebuie cineva sa-i su.. si pe domnii parlamentari, consilieri judeteni, locali etc.

Drept urmare a ajuns pe functie de adjunct.

Link to comment
  • 1 month later...

Mai ce rai sunteti.

N-ar fi nici primul, nici ultimul care face asa ceva. Oricum, din cate stiu eu, prostitutia e inca ilegala in Romania, deci daca a platit pentru anumite favoruri, asta nu da prea bine la CV-ul de politist. :hmmmt:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.