Jump to content
POLITISTI.ro

Adjunctul sefului Politiei Cluj-Napoca implicat intr-un scandal sexual

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

In dosarul intrumentat de DIICOT apare ca printre cei care ar fi beneficiat de serviciile damelor de companie se afla si adjunctul sefului Politiei Cluj-Napoca.

In acest scandal sexual sunt implicate mai multe persoane publice din Cluj.

Numele comisarului-sef Zaharia Ciorba apare in declaratia lui Mircea Petric, fost consilier local. Acesta a povestit procurorilor cum la petrecerile organizate in clubul Nana, din Cluj, a participat si Ciorba, alaturi de deputatul Petru Calian si consilierul judetean Mihai Szeplecan.

ciorbazaharia.jpg

Comisarul spune ca a fost in local o singura data, impreuna cu alte 20-30 de persoane, dar ca acolo nu era niciun bordel.

Sursa: Realitatea.net

Publicat

Si care e problema daca a facut omul sex? Acum o sa introduca astia in statut la art.45 si faptul ca " Poliţistului îi este interzis" sa faca sex cu mai mult decat o femei atat timp cat este inca in activitate.

In rest am rezolvat toate probeleme din tara.

Devenim din ce in ce mai jalnici.

Publicat

Nu stiu daca s-a dus la prostituate da cu fata aia numai cu femei platite mai face sex.

Publicat

Intrbarea care ar trebui sa o puneti dumneavoastra domnilor colegi este in ce calitatae s-a dus acolo.Daca a mers ca simplu cetatean din punctul meu de vedere nu e nicio problema . Daca nu , sa raspunda.

Publicat

S-a dus acolo in calitate de pupincurist si lingau, ca doar trebuie cineva sa-i su.. si pe domnii parlamentari, consilieri judeteni, locali etc.

Drept urmare a ajuns pe functie de adjunct.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Mai ce rai sunteti.

N-ar fi nici primul, nici ultimul care face asa ceva. Oricum, din cate stiu eu, prostitutia e inca ilegala in Romania, deci daca a platit pentru anumite favoruri, asta nu da prea bine la CV-ul de politist. :hmmmt:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.