lexu023 Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Salut, mi-am facut dosar pentru participarea la concurs sef de post in alt judet, dosar in regula, am fost inscris; am dat psihologicul, l-am trecut. Intre timp IPJ-ul unde sunt incadrat cere in plus un raport prin care eu sa solicit ``acordul de principiu`` al sefului de IPJ din care fac parte, ca in eventuala castigare a postului sa fie deacord cu mutarea mea. Cei de la IPJ-ul unde vreau sa merg au zis sa fac raportul si sa astept raspunsul, doar ca am fost anuntat tarziu si nu ar fi timp destul ca raportul meu sa treaca prin sedinta de consiliu( cum mi s-a spus de cei de la SRU) pentru a fi aprobat sau nu. I: Este legal? A mai patit cineva acest lucru? Ce e de facut in cazul in care nu imi aproba in timp util sau nu imi aproba deloc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted May 15, 2014 Moderator Share Posted May 15, 2014 Probabil îți solicită raport să te poată muta la cerere, nu în interes de serviciu, pentru că în acest caz nu mai poți beneficia de compensația de chirie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexu023 Posted May 15, 2014 Author Share Posted May 15, 2014 Mi-am facut si la cerere si nu s-au aprobat. Dar prin concurs nu se pierde niciun drept, as fi de acord sa imi pierd dreptul de chirie, da nu cred ca asta e motivul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KZV Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 ca sef de post, in majoritatea cazurilor ti se asigura locuinta de serviciu, deci chiria o vei pierde Link to comment Share on other sites More sharing options...
drAGO5 Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 (edited) Faci raportul, il inregistrezi la SRU si mergi si sustii examenul. Ia mai intai examenul pentru functia de sef de post si restul se va rezolva de la sine.Succes!! Edited May 15, 2014 by drAGO5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexu023 Posted May 15, 2014 Author Share Posted May 15, 2014 Multumesc, sa fie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru bbooggddaann Posted May 19, 2015 Membru Share Posted May 19, 2015 Va salut.Daca sustin concurs pe o functie de sef de post si daca castig concursul, cat timp ar trebui sa raman pe functie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drAGO5 Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Pana cand iti dai demisia, sau esti mutat in interes de serviciu, ori la cerere sau pana cand ti se face un control tematic,sau de fond si ti se sugereaza ca ar fi bine sa lasi pe altcineva in locul tau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru bbooggddaann Posted May 19, 2015 Membru Share Posted May 19, 2015 Buun.Deci nu este un termen legal.Danke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 (edited) Salut, mi-am facut dosar pentru participarea la concurs sef de post in alt judet, dosar in regula, am fost inscris; am dat psihologicul, l-am trecut. Intre timp IPJ-ul unde sunt incadrat cere in plus un raport prin care eu sa solicit ``acordul de principiu`` al sefului de IPJ din care fac parte, ca in eventuala castigare a postului sa fie deacord cu mutarea mea. Cei de la IPJ-ul unde vreau sa merg au zis sa fac raportul si sa astept raspunsul, doar ca am fost anuntat tarziu si nu ar fi timp destul ca raportul meu sa treaca prin sedinta de consiliu( cum mi s-a spus de cei de la SRU) pentru a fi aprobat sau nu. I: Este legal? A mai patit cineva acest lucru? Ce e de facut in cazul in care nu imi aproba in timp util sau nu imi aproba deloc? Lexu023 citeste cu atentie O.M.A.I. nr. 665 ...concursul se organizeaza pentru o functie de conducere, in speta ta sef de post. Nu trebuie sa iti dea nimeni acodul pentru a participa la concurs, trebuie doar sa indeplinesti conditiile. Functia libera a fost publicata, urmeaza formarea comisiei de concurs si stabilirea tematicii. Tu invata si castiga acest concurs, dupa... poate sa stea si in cap ,,donul" cu aprobarile de principiu! Chirie o sa primesti, pentru ca vei fi mutat in interesul serviciului, numai daca nu iti vor pune la dispozitie locuinta de serviciu. Mult noroc! Edited May 20, 2015 by Elvis 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drAGO5 Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 (edited) Elvis, acea postare este din 2014. Probabil postul a fost ocupat de mult. Edited May 21, 2015 by drAGO5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 Sa fie sanatos...poate citesc si altii Dragos. Am imbatranit, ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts