Jump to content
POLITISTI.ro

O nelamurire

Mihaii

Recommended Posts

Buna seara.

O sa incep prin a ma prezenta:

Ma numesc Mihai am 18 ani clasa a 11 a la profil matematica-informatica viitor aspirant catre o cariera in politie!

Iar acum o sa trec la subiect! Ca majoritatea elevilor matematica nu este punctul meu forte nu din pricina ca nu o pot invat doar ca nu ma atrage sub nici o forma,programarea pe care o studiez la informatica pe acelasi principiu functioneaza la mine..matematica asa ca spun pas.

In vara anului 2010 am inceput si eu sa ma gandes la un viitor...am inceput cu facultatea de calculatoare unde as fi vrut sa intru....dar surpriza admitere din matematica si apoi vreo 5 feluri de matematica pe care le studiezi.Cade varianta...dupa multe cautari am ajuns la concluzia si pe parcursul timpului la dorinta de a intra in Politie dar factorul determinant in aceasta decizie fiind intotdeauna banii.Nu imi permit sa urmez o facultate 4 ani apoi sa fiu un somer cu diploma.De aici 2 rute: Academia sau Scoala de subofiteri. In primul rand am ales Academia in care sper ca o sa intru pt ca nu mi se par niste probe exagerat de grele.

Acum vine si intrebarea mea...in cazul in care o sa fiu absolvent de Academie as vrea sa imi spuneti niste alternative dupa absolvirea ei.O dorinta este de a intra in trupele speciale pt ca sunt o fire careia ii place miscarea sa aiba un program de antrenament dar nu este un MUST HAVE al meu.De exemplu sunt sigur ca ma pot descurca si in privinta tehnologiei...acum nu pot sa dezvolt subiectul tehnologie in Politie pt ca nu am nici cea mai vaga idee care sunt ramurile care se intersecteaza cu tehnologia de ultima ora in cadrul Politiei.

Un rezumat mic: am inceput pregatirea fizica pt probele de admitere in scurt timp incep si pregatirea teoretica si in speranta ca o sa pot intra la Academie va cer un mic sfat daca pot spune asa cu ce pot face dupa absolvirea ei.

P.S.: va rog mult nu spuneti comentarii de genu : Baiatule iati gandu de la politie fa altceva sau " imi place de noua generatie..nici nu a intrat la academie si viseaza la nu stiu ce...

Tocmai acesta este scopul unui forum..o informare in prealabil la posibilitati, plusuri minusuri pe care le ofera acest domeniu!

Va multumesc mult si astept raspunsurile dvs! :emo-yessir:

Din cate am inteles si eu daca vrei sa faci parte din aceste structuri speciale ale politiei ar fi de preferabil sa alegi scoala de subofiteri.

asta este pentru partea Trupe speciale de care am mentionat....mi se pare dubios ca nu prea vor ei si ofiteri in cadru lor....si dc nu vor...

Pentru ca sunt locuri foarte putine de ofiter si acelea pentru functii de conducere. In general doua locuri de ofiter pe inspectorat.

:rolleyes: ..nu e dubios de loc.Cand o sa ,,fii mare,, vei vedea ca nu e cum vrei ci cum e organigrama...Adica nu vrei tu SIIAS x ofiteri, ci ministerul iti spune cati ofiteri ai....exemplul se poate aplica si la celelalte servicii..

nu prea am suferit niciodata de sindromul "conducerii"

sunt dispus sa plec si de jos chiar daca sunt ofiter sa zic si sa primesc si ordine..acum sunt deschis oricariu sfat nu neaparat in Trupele speciale.orice post care se incadreaza in ceea ce am mentionat in postul de inceput!

• Downvote 1

• Administrator

Mihaii in primul rand, te rog sa citesti regulile acestui site, le gasesti aici: Regulament.

Daca le-ai fi citit, aflai ca:

• scrierea nejustificata cu litere ingrosate sau alte artificii este interzisa
  • inainte de a posta un un subiect nou, trebuia sa alegi categoria cea mai potrivita in care se incadreaza acesta si sa verifici daca acesta nu exista deja
  • titlul ales trebuie sa fie cat mai clar si semnificativ, sa ofere informatii despre postare (trebuiesc evitate topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?" sau "O nelamurire"), membrii forumului trebuie sa-si dea seama despre ce se discuta in topic, numai in urma parcurgerii titlului acestuia

Avem un subforum special pentru intrebari si nelamuriri de acest gen si anume: Vreau sa devin politist, poate gasesti raspunsurile ce te intereseaza acolo. Daca nu, posteaza fiecare intrebare in topicul cu un subiect asemenator, nu asa cum ai facut-o aici, la gramada.

Acest topic se inchide.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.