Jump to content
POLITISTI.ro

Teapa accesoriu telefon

Postare recomandată

Publicat

am luat o placa de baza de la un tip de pe olx de 32 gb necodata am avut incredere in vanzator in spusele lui.mi-a trimis-o prin urgent curier fara verificare.am platit 600 de lei pe ea.cand mia ajuns placa era codata,iar tipul mia zis ca o sa imi dea un cod..Se poate face ceva sa recuperez banii?

Publicat

placa ai luat-o folosita sau e de la un tehnician dentar?

• Apreciez 2
  • Displace 2
  • Moderator
Publicat

Nu e treaba poliției, îl poți acționa în instanță.

• Moderator
Publicat

Numai un avocat specializat pe litigii comerciale te poate lămuri.

• Moderator
Publicat

Teoretic sigur că da, practic nu avem de unde să știm.

Publicat

jesus, omule, ai dat 600 de lei pe o placa.

Ai facut acte de vanzare cumparare? Scria acolo pe hartia semnata de celalalt ca "placa" e decodata sau "sparta"

E legal sa ai placa "decodata", se face oficial?

Pune-te in locul avocatului, cum te poate ala apara?

Sa zicem ca partea adversa spune ca s-a inteles cu tine pentru o placa, fara mentiunea, codata-necodata. Tu ai dat banii, ala placa. la revedere!

Apoi, ai "pierdut" 600 de lei. Stii cat te costa avocatul?

Crezi ca iti da statul din oficiu bani pentru avocat pentru ca ai fost fraier si ai jucat prost, si ai avut incredere?

Treseste-te, treziti-va, dracu parca sunteti copii.

Cand vrei sa-ti cumperi ceva, mergi la magazin si cumperi. Altfel, daca apare vreo pleasca de-asta "prea frumos ca sa fie adevarat", probabil ca e prea frumos sa fie adevarat.

Sfatul meu este sa inghiti prostia si sa mergi mai departe, altfel iti va prea rau de mai multi bani.

Si ce e cel mai important din experienta asta, INVATA din ceea ce ti s-a intamplat

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.