iceghost Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Am permisul suspendat si am categoriile A si B. As dori sa stiu daca pot sa imi cumpar un moped/moto cu capacitate pana in 50cc ? Mi-a fost suspendat pentru depasirea limitei de viteza cu masina. Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Catalin Posted May 11, 2014 Moderator Share Posted May 11, 2014 Sigur că îl poţi achiziţiona, numai că îl vei putea conduce pe drumurile publice abia după ce trece perioada de suspendare a permisului. Găseşti mai multe detalii în acest topic: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iceghost Posted May 11, 2014 Author Share Posted May 11, 2014 Salut, Multumesc pentru raspuns dar dupa ce imi recuperez permisul nu are rost sa mai cumpar asa ceva din moment ce o sa conduc o masina. Mie imi trebuia pe perioada asta un mijloc de transport rapid de la A la B (acasa, serviciu, cumparaturi) si moto nu are rost sa mai cumpar in octombrie mai ales de <50 cc cand pot sa cumpar ceva mai mare avand in vedere ca am si categoria A Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Cristi Posted May 11, 2014 Moderator Share Posted May 11, 2014 Dacă conduci chiar şi un moped în perioada de suspendare a permisului de conducere rişti dosar penal. Atenţie mare! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iceghost Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 Mersi, atunci bicicleta ramane la putere pana atunci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
iceghost
Am permisul suspendat si am categoriile A si B.
As dori sa stiu daca pot sa imi cumpar un moped/moto cu capacitate pana in 50cc ?
Mi-a fost suspendat pentru depasirea limitei de viteza cu masina.
Multumesc anticipat.
4 answers to this question
Recommended Posts