Jump to content
POLITISTI.ro

Scuter/Moto pana in 50 cc

Postare recomandată

Publicat

Am permisul suspendat si am categoriile A si B.

As dori sa stiu daca pot sa imi cumpar un moped/moto cu capacitate pana in 50cc ?

Mi-a fost suspendat pentru depasirea limitei de viteza cu masina.

Multumesc anticipat.

• Moderator
Publicat

Sigur că îl poţi achiziţiona, numai că îl vei putea conduce pe drumurile publice abia după ce trece perioada de suspendare a permisului.

Găseşti mai multe detalii în acest topic:

• Apreciez 1
Publicat

Salut,

Multumesc pentru raspuns dar dupa ce imi recuperez permisul nu are rost sa mai cumpar asa ceva din moment ce o sa conduc o masina. Mie imi trebuia pe perioada asta un mijloc de transport rapid de la A la B (acasa, serviciu, cumparaturi) si moto nu are rost sa mai cumpar in octombrie mai ales de <50 cc cand pot sa cumpar ceva mai mare avand in vedere ca am si categoria A

• Moderator
Publicat

Dacă conduci chiar şi un moped în perioada de suspendare a permisului de conducere rişti dosar penal. Atenţie mare!

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.