Jump to content
POLITISTI.ro

Achizitionare telefon defect ascuns

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,am cumparat acum 2 zile un telefon de la un baiat,toate bune si frumoase,l-am sunat am vb cu el se auzea telefonul,nu mi-a zis ca ar avea vreo problema,doar ca starea lui fizica era cam proasta. Nu i-am mai bagat cartela mea in telefon (fiind necesara microSIM,si eu nu aveam)  decat a doua zi. Dupa ce am bagat cartela, am sunat pe cineva,care zicea ca ma aude fff incet,aproape deloc. M-am adresat vanzatorului si i-am zis ca nu se aude ce vorbesc eu persoanei respective,in acel moment zicandu-mi ca daca vreau sa se auda trebuie sa tin cu mana strans in partea microfonului etc. Conversatia asta in care mi-a zis de defect a avut loc pe facebook,si acum vine intrebarea: daca eu merg la politie,zicandu-le ca am fost inselat de vanzator,acesta neprecizand defectul care face ca sa nu pot folosi un telefon a carui principala caracteristica ii sa poti vorbi la el, o sa se rezolve ceva, sau nu mai am ce face acum? multumesc mult,o zi buna.

• Membru
Publicat

Ba da. Poţi merge. Dar la instanţa de judecată, nu la poliţie. 

Publicat

Si o sa se rezolve cumva ? Eu m-am gandit ca ar fi cuvantul meu contra cuvantului lui,si  atunci nu s-ar rezolva nimic,doar cu conversatia aceea de dupa...Dar la politie de ce sa nu pot merge,nu intra la inselatorie asta? Nu l-ar obliga sa-mi restituie banii?

• Moderator
Publicat

Stiu un caz in care un tip si-a cumparat o pereche de pantofi. Cand a ajuns acasa, a constatat ca il strangeau. 

Crezi ca a mers la politie pentru asta?

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Nu. Nu e înşelăciune. E un simplu litigiu civil. Mai multe afli de la avocat. 

Publicat

@danpin ar merge si comparatia ta daca ai fi zis ca nu i s-ar fi specificat marimea,si nu scria nici pe cutie :)

@Cristi multumesc mult de raspunsul prompt, o sa vad ce o sa fac,dar daca e atata bataie de cap o sa ma calmez cu cumparatul telefoanelor sh si gata. O zi buna

• Moderator
Publicat

Ideea era ca trebuie sa iti porti singur de grija, sa casti bine ochii cand faci cate o achizitie, mai ales cand aceasta achizitie implica o suma de bani.

Bine, daca inca stai cu parintii, poti fi insotit de unul dintre ei :D

Publicat

Da stiu,mi-am asumat greseala si stiu ca e vina mea ca nu am fost atent la aspectul asta. Acum asta e,s-a intamplat data viitoare o sa fiu mai atent si gata :D Si de ar fi parintii aici,degeaba i-as lua, ei se pricep la telefoane cum ma pricep eu la fizica cuantica :D

• Membru
Publicat

Se pare că şi tu te pricepi la telefoane de numa-numa...:))

• Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.