Jump to content
POLITISTI.ro

Achizitionare telefon defect ascuns

Fanel27

Recommended Posts

Buna ziua,am cumparat acum 2 zile un telefon de la un baiat,toate bune si frumoase,l-am sunat am vb cu el se auzea telefonul,nu mi-a zis ca ar avea vreo problema,doar ca starea lui fizica era cam proasta. Nu i-am mai bagat cartela mea in telefon (fiind necesara microSIM,si eu nu aveam)  decat a doua zi. Dupa ce am bagat cartela, am sunat pe cineva,care zicea ca ma aude fff incet,aproape deloc. M-am adresat vanzatorului si i-am zis ca nu se aude ce vorbesc eu persoanei respective,in acel moment zicandu-mi ca daca vreau sa se auda trebuie sa tin cu mana strans in partea microfonului etc. Conversatia asta in care mi-a zis de defect a avut loc pe facebook,si acum vine intrebarea: daca eu merg la politie,zicandu-le ca am fost inselat de vanzator,acesta neprecizand defectul care face ca sa nu pot folosi un telefon a carui principala caracteristica ii sa poti vorbi la el, o sa se rezolve ceva, sau nu mai am ce face acum? multumesc mult,o zi buna.

Si o sa se rezolve cumva ? Eu m-am gandit ca ar fi cuvantul meu contra cuvantului lui,si  atunci nu s-ar rezolva nimic,doar cu conversatia aceea de dupa...Dar la politie de ce sa nu pot merge,nu intra la inselatorie asta? Nu l-ar obliga sa-mi restituie banii?

• Moderator

Stiu un caz in care un tip si-a cumparat o pereche de pantofi. Cand a ajuns acasa, a constatat ca il strangeau. 

Crezi ca a mers la politie pentru asta?

• Upvote 3

@danpin ar merge si comparatia ta daca ai fi zis ca nu i s-ar fi specificat marimea,si nu scria nici pe cutie :)

@Cristi multumesc mult de raspunsul prompt, o sa vad ce o sa fac,dar daca e atata bataie de cap o sa ma calmez cu cumparatul telefoanelor sh si gata. O zi buna

• Moderator

Ideea era ca trebuie sa iti porti singur de grija, sa casti bine ochii cand faci cate o achizitie, mai ales cand aceasta achizitie implica o suma de bani.

Bine, daca inca stai cu parintii, poti fi insotit de unul dintre ei :D

Da stiu,mi-am asumat greseala si stiu ca e vina mea ca nu am fost atent la aspectul asta. Acum asta e,s-a intamplat data viitoare o sa fiu mai atent si gata :D Si de ar fi parintii aici,degeaba i-as lua, ei se pricep la telefoane cum ma pricep eu la fizica cuantica :D