Jump to content
POLITISTI.ro

Achizitionare telefon defect ascuns


Fanel27

Recommended Posts

Buna ziua,am cumparat acum 2 zile un telefon de la un baiat,toate bune si frumoase,l-am sunat am vb cu el se auzea telefonul,nu mi-a zis ca ar avea vreo problema,doar ca starea lui fizica era cam proasta. Nu i-am mai bagat cartela mea in telefon (fiind necesara microSIM,si eu nu aveam)  decat a doua zi. Dupa ce am bagat cartela, am sunat pe cineva,care zicea ca ma aude fff incet,aproape deloc. M-am adresat vanzatorului si i-am zis ca nu se aude ce vorbesc eu persoanei respective,in acel moment zicandu-mi ca daca vreau sa se auda trebuie sa tin cu mana strans in partea microfonului etc. Conversatia asta in care mi-a zis de defect a avut loc pe facebook,si acum vine intrebarea: daca eu merg la politie,zicandu-le ca am fost inselat de vanzator,acesta neprecizand defectul care face ca sa nu pot folosi un telefon a carui principala caracteristica ii sa poti vorbi la el, o sa se rezolve ceva, sau nu mai am ce face acum? multumesc mult,o zi buna.

Link to comment

Si o sa se rezolve cumva ? Eu m-am gandit ca ar fi cuvantul meu contra cuvantului lui,si  atunci nu s-ar rezolva nimic,doar cu conversatia aceea de dupa...Dar la politie de ce sa nu pot merge,nu intra la inselatorie asta? Nu l-ar obliga sa-mi restituie banii?

Link to comment
  • Moderator

Stiu un caz in care un tip si-a cumparat o pereche de pantofi. Cand a ajuns acasa, a constatat ca il strangeau. 

Crezi ca a mers la politie pentru asta?

  • Upvote 3
Link to comment

@danpin ar merge si comparatia ta daca ai fi zis ca nu i s-ar fi specificat marimea,si nu scria nici pe cutie :)


@Cristi multumesc mult de raspunsul prompt, o sa vad ce o sa fac,dar daca e atata bataie de cap o sa ma calmez cu cumparatul telefoanelor sh si gata. O zi buna

Link to comment
  • Moderator

Ideea era ca trebuie sa iti porti singur de grija, sa casti bine ochii cand faci cate o achizitie, mai ales cand aceasta achizitie implica o suma de bani.

Bine, daca inca stai cu parintii, poti fi insotit de unul dintre ei :D

Link to comment

Da stiu,mi-am asumat greseala si stiu ca e vina mea ca nu am fost atent la aspectul asta. Acum asta e,s-a intamplat data viitoare o sa fiu mai atent si gata :D Si de ar fi parintii aici,degeaba i-as lua, ei se pricep la telefoane cum ma pricep eu la fizica cuantica :D

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.