Jump to content
POLITISTI.ro

Se plateste ceva la scolile MAI?

Dany763

Recommended Posts

• Member

Salut!As vrea sa va intreb pe voi cunoscatorii acestor scoli de politie(Cluj,Campina) ,daca se plateste ceva cat faci scoala sau primesti totul de gratis,referindu-ma la haine,incaltaminte,caiete sau stiu eu..Intreabearea a 2 a este defapt un sfat pe care vi-l cer,adica ma sfatuiti sa ma urmesc scoala la Cluj sau Campina(va rog si cateva argumente daca nu cer prea mult)? Va multumesc anticipat!

• Moderator

În schimb, după ce termini una dintre aceste şcoli, eşti obligat prin contract să lucrezi 10 ani pentru poliţie, în caz contrar urmând a plăti şcolarizarea.

Calculul se face in functie de valoarea bunurilor in momentul scolarizarii, aproximativ 12500 lei/anul scolar in momentul actual, daca nu gresesc.

Șoala este gratis,ba chiar primești și niște bani(nu prea mulți că te obișnuiești)ca un fel de bursă,dar plătești după ce termini cu vârf și îndesat respectiv cu nervi,sănătate și chiar cu viața

• Member

Cristi,doar sa reusesc sa intru ca o sa ma obisnuiesc cu meseria deoarece asta mi-am dorit intotdeauna si e singura cariera care o sa o fac cu placere.Apropo nu stiti cumva unde pot gasi lista completa cu rezultatele de la Campina respectiv Cluj din anul 2013?Am cautat pe site dar nu o gasesc.Si sa va mai intreb ceva,conteaza media la bac(am auzit ca trebuie sa ai media minim 7 ca sa poti da admitere la scolile MAI)?Si ultima intrebare care suna cam asa,dupa ce termini scoala si ma repartizeaza intr-un anumit loc,pot sa fac cerere de transfer si cam dupa cat timp lucrat?Multumesc:)

• Moderator

Dacă înveţi bine în timpul şcolii, nu vei fi nevoit să faci nicio cerere. Repartizarea se face în funcţie de mediile de absolvire, iar dacă ai o medie bună şi intri printre primii, îţi poţi alege direct judeţul unde vrei să ajungi.

• Member

Multumesc!Apropo de media la bac tot nu stiti cum sta treaba?Dupa spusele a 2 prieteni trebuie sa am cel putin 7(scuze daca ma repet).

Media de la bac conteaza doar in caz de departajare pe ultimul loc admis. E obligatoriu doar sa treci bacul.

• Member

Multumesc!Cu privire la trecutul bacului ma gandeam ca e obligatoriu.Cum ar fii ca politist sa nu ai bacul?:))

Ai fi local. La ei merge.

BRAVO, CRISTI!

M-am amuzat foarte tare! :))

P.S. Scuze pentru off-topic, dar sunt "alergic" la locali! :naughty: