Jump to content
POLITISTI.ro

Daca nu am carnetul la mine


irinasomething

Recommended Posts

Am avut carnetul suspendat. De luni pot sa il recuperez, insa orarul de la lucru nu imi permite sa ma duc sa il iau in timpul orarului de la politie. As avea de fapt 2 intrebari :

- ce se intampla daca circul cu masina in timp ce carnetul meu e la politie ( perioada de suspendare fiind terminata ) ?

- cum pot face sa ridice altcineva carnetul in locul meu ( altfel decat cu procura de la notar, pt ca costa f mult si nu cred ca gasesc nici notar la lucru cand termin eu lucrul ) ?

Va multumesc !

Link to comment

1. Amenda contraventionala

2. Permisul il poti ridica personal sau poate fi ridicat de catre o alta persoana imputernicita prin procura.

  • Upvote 3
Link to comment

dar trebuie procura facuta la notar ? daca trimit dovada ridicarii permisului, copie de buletin ( sau chiar buletinul ) si procura de mana cu parafa ( sunt medic ) ?

Link to comment

Urmatorul pas, permisele se pot ridica de la farmacii din sectorul in care locuiti, pe baza de reteta (compensata sau ne-compensata, aici legea nu e foarte clara).

Mersi Irina, mi-ai (i)luminat ziua!

  • Upvote 1
Link to comment

ma dar cred ca si politistilor le-ar trebui o parafa vad ca se poarta treaba asta cu parafa in geanta, pui stampila si gata ai rezolvat problema hmmmm!!!!....

  • Upvote 1
Link to comment

Draga Piff, ne trebuie cam multa banda izolatoare pentru tine pentru ca furi cam mult curent. Stii... vorba aia... mai taie din ele da-le dracu!!! Si apropo 25tess este politist.

Link to comment

Degeaba ti-ai editat postul draga Piff ca nu ai rezolvat nimic!

Nu cunosti deloc legislatia rutiera dar asta nu te opreste sa te arunci in a da sfaturi sau a corecta pe altii care chiar au dreptate!

  • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.