Jump to content
POLITISTI.ro

ITP-UL ÎN ROMÂNIA

Postare recomandată

Publicat

Aş avea şi eu o întrebare în legătură cu efectuarea inspecţiei tehnice a unei maşini cu numere de Cehia. Se poate face şi în România? Din câte am citit se poate face însă nu am găsit mai nimic concret. Ce paşi trebuie să urmezi? Unde se poate face? Ce acte îti trebuie? Aş  fi recunoscătoare dacă mi-ar putea răspunde cineva. Mulţumesc!

• Moderator
Publicat

Dupa un Search pe forum am gasit asta, vezi daca te ajuta

• Apreciez 1
Publicat

buna ziua, am tot rasfoit raspunsurile la o intrebare pe care-o am ..dar din pacate nu am gasit nimic concret...as vrea sa stiu procedura in sine, pentru efectuarea ITP-ului unei masini inscrise in Bulgaria, eu fiind din Constanta..din cate am inteles exista un numar de telefon la centrala Bucuresti si cei de acolo fac programarea.As dorii informatii exacte, multumesc

Publicat

Suni si te programezi pentru itp. Ai actele in mana intrucat operatoarea iti va solicita anumite informmatii despre masina si te prezinti la RAR la data stabilita..

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.