Jump to content
POLITISTI.ro

Este normal ce m-i s-a intamplat?


Vladoo

Recommended Posts

In aceasta seara venind din oras am parcat in locul unde l-as masina seara de seara .Vine un domn politist insotit de un jandarm la mine(vazusem cativa pe banci in urma cu vro 60m) si imi spune sa ii prezint un buletin ,ii inmanez buletinul si spune ca miroase a ulei ars si sa ii inmanez permis+ certificat,am refuzat pe motiv ca nu este de la rutiera ,acesta sa enervat foarte tare si mi-a spus ca in caz ca nu-l stiu lucreaza si la departamentul rutiera si ca atunci cand voi fi oprit de Dans'u in trafic mi se va da maximu de amenda. Exista vro lege care ma obliga sa ii dau certificat+ permis unui politist de la OP?

 • Downvote 4
Link to comment
 • Moderator

În mod normal ar fi trebuit să cunoşti legea, dacă eşti posesorul unui permis de conducere. 

 

Ps: Te solicită teribil redactarea câtorva rânduri, este? Reciteşte titlul pe care l-ai pus, "m-i"-ul ăla nu te zgârie pe retină deloc?

 • Upvote 2
Link to comment

... locul unde l-as masina seara de seara .

... in urma cu vro 60m

... cand voi fi oprit de Dans'u in trafic .... vro lege care ma ...

 

 Te solicită teribil redactarea câtorva rânduri, este? Reciteşte titlul pe care l-ai pus, "m-i"-ul ăla nu te zgârie pe retină deloc?

 

Teribil de mult am ras. :))

Pe langa ce-ai zis tu, Cataline, mai sunt si in post vro cateva astfel de "accidente".

Link to comment

Da ma solicita foarte mult sa scriu cateva randuri nu sunt politist sa scriu corect gramatical imi cer scuze:) printre altele in linkul dat de Dv spune oprit in trafic ,in parcarea din fata blocului nu e trafic;)

 • Downvote 3
Link to comment
 • Moderator

Dacă atât ai putut tu să înţelegi ...

Ai întrebat dacă eşti obligat să înmânezi permisul de conducere şi certificatul de înmatriculare unui poliţist de la ordine publică, având în vedere că nu este de la rutieră. Iar din acel topic te puteai convinge că nu este nevoie să fie de la rutieră ca să-i înmânezi acele documente, mai mult are dreptul chiar şi să te oprească în trafic. Prin replica ta ai demnonstrat că nu excelezi nici la capitolul logică, pe lângă deficienţele gramaticale.

 • Downvote 1
Link to comment

Cele scrise de Vladoo mi-au reamintit un banc cu milițeni:

întrebare: De ce sunt milițienii proști?

răspuns:Pentru că se trag din civili.

 • Upvote 3
 • Downvote 2
Link to comment
 • Moderator

Prietene, nu ne mai insulta inteligenţa. Mergi la instanţă cu lacrimogene din astea şi nu ne mai aburi atât, m-am săturat de specimene ca tine. Chiar tu spui că ai mers înainte cu maşina. Dacă poliţistul a venit la tine şi ţi-a solicitat documentele, chiar dacă apucasei să te opreşti, înseamnă că te-a văzut conducând. Tu chiar crezi că ne prosteşti aşa în faţă?  Încerci marea cu degetul pe un forum al poliţiştilor unde se promovează respectarea prevederilor legale, nu tertipuri de a eluda legea. Fă-ţi vânt de aici.

Edited by Cristi
 • Upvote 2
Link to comment

Deja s-a deviat de la subiect, ce ma surprins a fost faptul ca nu a mai continuat sa ceara actele dupa aceea amenintare si tocmai deaia ma intrebam daca e legal ce a facut ... In fine am inteles politistul are dreptate trebuia sa fiu incatusat si dus la cea mai apropriata sectie de politie :-h o seara faina

 • Downvote 8
Link to comment
 • Member

Cetățeni, înainte sa aveți drepturi, aveți obligații.

Ăsta însemna ca trebuie sa va legitimați cand apreciază ca fiind necesar orice polițist!

...fără sa intrebati de ce, pentru ce, in ce context, in ce circumstanțe, de ce s-au aliniat planetele la necesitatea aflarii identității dvs, bla, bla, bla...

Dacă aveți nelămuriri, inainte sa protestati si sa fiți încătușați "degeaba" citiți Legea nr. 218/2002!

CETATENILOR ONEȘTI, RESPECTATI POLIȚIȘTII pentru ca ei va apara curu'...

 • Upvote 2
Link to comment

Atat poate omu',daca nu are de unde .!! Din pacate,"cetateni"ca el se inmultesc pe zi ce trece !! :doh: 

Link to comment

”ce ma surprins a fost faptul ca nu a mai continuat sa ceara actele”

 

probabil a fost scarbit de atitudinea ta, te-ai gandit la asta?!

Link to comment

N-am nimic împotrivă să-i arăt unui polițist orice act vrea el, atîta timp cît are o atitudine corectă, respectuoasă, față de mine. Omul își face meseria.

În situația de mai sus, dacă polițistul n-are atribuții pe teme rutiere, atunci el știe asta și nu va întocmi un PV, deci faptul că-i dai permisul nu-ți dăunează cu nimic. Iar dacă are astfel de atribuții, atunci poate întocmi PV-ul și fără să-i dai permisul, deci nu cîștigi nimic dacă faci pe nebunul. Și-atunci ce rost are să faci atîta circ pentru un fleac? :huh:

Edited by VladSoare
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.