Jump to content
POLITISTI.ro

Cum pot afla daca telefonul este furat?

Postare recomandată

Publicat

Buna seara! Numele meu este Moldovan Abel.

Astazi am cumparat primul meu telefon SH, doar telefonul cu incarcatorul, ne mai cumparand asa ceva intrebarea mea este daca pot afla cumva daca telefonul acesta a fost furat? In caz ca a fost furat sa pot merge sa il predau sau ce trebuie facut cu el ca sa nu am probleme mai incolo.

Publicat

E al meu. La-i furat din Germania? L-am uitat pe masina in parcarea (inchisa) a companiei, parcare destinata VIP-urilor, :)

• Apreciez 1
Publicat

se pare ca va trebui sa cauti raspunsuri in alta parte.

1. daca esti asa de preocupat ca ai cumparat un telefon furat de ce ai cumparat SH?

2. esti intr-atat de naiv incat sa cumperi chiar si SH fara acte?  eu unul intotdeauna cand am vandut ceva(in speta telefoane) le-am vandut cu tot cu factura, chiar daca era veche de 4 ani. o data era sa si iau bataie ca n-am adus omului hartia cu garantia desi ii promisesem ca i-o dau. in schimb am cumparat fara acte de la oameni cu care m-am intalnit la ei acasa si de la care am primit cel putin mobilul si incarcatorul original. afacerile nu se fac intr-o parcare la marginea orasului.

3.raspunsul la prima ta intrebare...NU, tu nu poti afla daca telefonul e furat. chiar daca te duci la o sectie de politie sa intrebi...de unde stii ca telefonul a fost furat din romania? sau macar ca a fost reclamat ca furat?

daca ai atat de mult simt civic pe cat te lauzi nu mai cumpara SH de la individul care te abordeaza in fata blocului cu "frate nu vrei un S4 moka?"

Publicat

Nu ai bani si cumperi un SH, dar esti de acord daca e furat sa-l predai?

Ceva nu merge aici

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.