Jump to content
POLITISTI.ro

Narco-submarin

Postare recomandată

• Moderator
Publicat (modificat)

Pe 03.08.2010, autoritatile americane au reusit capturarea unui mini-submarin care facea transporturi de droguri intre America Latina si America de Nord. Se estimeaza ca putea duce aprox. 7 tone de droguri, un echipaj de 4-5 persoane si se scufunda la maxim 15 metrii sub nivelul marii. Vehiculul subacvatic a costat circa 5 milioane de dolari si era dotat cu tehnologie moderna de navigatie, chiar daca interiorul este destul de saracacios.

post-1064-078849400 1297326996_thumb.jpg

post-1064-014558500 1297327010_thumb.jpg

Modificat de CITADELA
Publicat

Eu am citit o stire, nu mai stiu unde, cum ca ar folosi pentru transportul drogurilor, porumbei sau chiar o catapulta..

Publicat (modificat)

@ciprian6891 - Ai dreptate, uite aici stirea la cere te referi, cea cu porumbeii :

http://www.youtube.com/watch?v=z4Rbe7wXfLQ

....... si una comica ;

Poliţia columbian confiscă un papagal care a fost antrenat ca paznic de către traficanţii de droguri

Modificat de Eduard
Publicat

Daca ai mintea odihnita si mai iese si banu sigur ca imaginatia nu are limite...stati sa vedeti cu tigarile de contrabanda ce va fi !!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.