Moderator CITADELA Posted February 10, 2011 Moderator Share Posted February 10, 2011 (edited) Pe 03.08.2010, autoritatile americane au reusit capturarea unui mini-submarin care facea transporturi de droguri intre America Latina si America de Nord. Se estimeaza ca putea duce aprox. 7 tone de droguri, un echipaj de 4-5 persoane si se scufunda la maxim 15 metrii sub nivelul marii. Vehiculul subacvatic a costat circa 5 milioane de dolari si era dotat cu tehnologie moderna de navigatie, chiar daca interiorul este destul de saracacios. Edited February 10, 2011 by CITADELA Link to comment
ciprian6891 Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Eu am citit o stire, nu mai stiu unde, cum ca ar folosi pentru transportul drogurilor, porumbei sau chiar o catapulta.. Link to comment
Eduard Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 (edited) @ciprian6891 - Ai dreptate, uite aici stirea la cere te referi, cea cu porumbeii : http://www.youtube.com/watch?v=z4Rbe7wXfLQ ....... si una comica ; Poliţia columbian confiscă un papagal care a fost antrenat ca paznic de către traficanţii de droguri Edited February 10, 2011 by Eduard Link to comment
dunelu Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Ingeniozitatea lor nu are limite ! Link to comment
vox Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Daca ai mintea odihnita si mai iese si banu sigur ca imaginatia nu are limite...stati sa vedeti cu tigarile de contrabanda ce va fi !! Link to comment
Moderator CITADELA Posted February 15, 2011 Author Moderator Share Posted February 15, 2011 Drug submarine seized by Colombian navy BBC news Link to comment
Recommended Posts