Jump to content
POLITISTI.ro

Luneta sparta la masina..

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua,

Vin cu o problema urata.. Vineri (18.04.2014), mi-a fost sparta luneta de la masina logan. Am ajuns acasa mai devreme de la serviciu, m-am invoit pentru a ma putea de plasa mai devreme la tara(probleme de familie). Am parcat in spatele blocului, si dupa un timp, aproximativ 1h-2h, ma suna un vecin, imi care imi zice: "Vecine, tu stii ca ai luneta sparta la masina?!". Eu, mirat, i-am zis, ca nu are cum, si nu am chef de glume. Am coborat, si luneta sparta.. As dori sa stiu, cum as putea sa apelez la politie pentru aceasta problema.. Banuind pe cineva.. Ideea e ca, nu am facut poza, la paguba, insa am 2, 3 oameni, vecini de bloc, ca martori.. Persoana banuita fiind, fostul prieten al prietenei mele. Insa cum as putea sa comunic la politie aceasta problema, pentru a se lua masuri prin zona + ca aceasta este o problema dificila, deoarce persoana care a facut este un PERICOL PUBLIC. As putea rezolva, aceasta problema.. faptu ca a nu am anuntat in aceea zi.. si dupa cateva zile.. Astept un raspuns..

Multumesc frumos..

Modificat de adytzul89
Publicat

Este foarte simplu: te deplasezi cu autoturismul la sediul unitatii de politie pe raza careia s-a intamplat fapta si depui plangere pentru infractiunea de distrugere. Poti sa mentionezi daca banuiesti pe cineva sau daca exista persoane care au vazut cand ti-a fost sparta luneta.

Publicat

Am inteles, am intrebat pe la vecini, pe cei care i-am vazut si ar avea vedere dar au spus ca nu au fost pe "faza". Sper ca cand voi face aceasta sesizare, sa se ia in serios.. si sa nu fie in vag.. Ma voi ma interesa pe la vecini, sper sa am o mica dovada.. sa pot adauga la plangere..

Multumesc frumos..

• 7 ani mai târziu...
Publicat
On 24.04.2014 at 11:37, adytzul89 a scris:

Am inteles, am intrebat pe la vecini, pe cei care i-am vazut si ar avea vedere dar au spus ca nu au fost pe "faza". Sper ca cand voi face aceasta sesizare, sa se ia in serios.. si sa nu fie in vag.. Ma voi ma interesa pe la vecini, sper sa am o mica dovada.. sa pot adauga la plangere..

Multumesc frumos..

Va rog frumos,  cum s-a rezolvat pana la urma cazul? 

Eu am patit lunea trecuta asa ceva, un necunoscut a aruncat un bustean de lemn in luneta masinii. Masina parcata in curtea proprietate personala. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.