Jump to content
POLITISTI.ro

Recomandare Scoala de soferi

yo3ies

Recommended Posts

Pana anul trecut am facut de trei ori scoala de soferi si am renuntat deoarece nu m-am simtit in stare sa ma integrez in trafic mi-am spus ceva de genul decat sa fac prostii mai bine lipsa. Dupa aceea am inceput sa merg pe bicicleta si m-am obisnuit dupa vreo 6000 de km facuti prin trafic cu masinile traficul si nebunii din oras. Sincer daca imi puteti recomanda o scoala de soferi buna in Bucuresti v-as fi recunoscator.

Greu, ar inseamna sa faca reclama unei scoli sau sa considere ca alte scoli care au licenta sunt "proaste", ceea ce nu este etic.

In alte state sunt "monitorizate" de sistemul care le acorda licenta dupa ponderea abaterilor pe care-l au elevii care au trecut pe acolo. In Romania nu cred ca se face statistica asta, desi ar avea rezultate folositoare.

Instructorii si-ar da silinta mai mult sa invete condusul preventiv si defensiv pentru a avea reputatie mai buna.

yo3ies, ai putea sa te orientezi dupa gradul de promovabilitate al fiecarei scoli, respectiv al fiecarui instructor auto in parte. Prin aceasta se masoara cati candidati obtin permisul de conducere din prima, iar aceste statistici le gasesti fie la inspectoratele teritoriale ale Inspectoratului de Stat pentru Control in Transportul Rutier ori la fiecare scoala de conducatori auto sau la serviciile de examinari, fiind publice.