Jump to content
POLITISTI.ro

Recomandare Scoala de soferi

Postare recomandată

Publicat

Pana anul trecut am facut de trei ori scoala de soferi si am renuntat deoarece nu m-am simtit in stare sa ma integrez in trafic mi-am spus ceva de genul decat sa fac prostii mai bine lipsa. Dupa aceea am inceput sa merg pe bicicleta si m-am obisnuit dupa vreo 6000 de km facuti prin trafic cu masinile traficul si nebunii din oras. Sincer daca imi puteti recomanda o scoala de soferi buna in Bucuresti v-as fi recunoscator.

Publicat

Greu, ar inseamna sa faca reclama unei scoli sau sa considere ca alte scoli care au licenta sunt "proaste", ceea ce nu este etic.

In alte state sunt "monitorizate" de sistemul care le acorda licenta dupa ponderea abaterilor pe care-l au elevii care au trecut pe acolo. In Romania nu cred ca se face statistica asta, desi ar avea rezultate folositoare.

Instructorii si-ar da silinta mai mult sa invete condusul preventiv si defensiv pentru a avea reputatie mai buna.

Publicat

yo3ies, ai putea sa te orientezi dupa gradul de promovabilitate al fiecarei scoli, respectiv al fiecarui instructor auto in parte. Prin aceasta se masoara cati candidati obtin permisul de conducere din prima, iar aceste statistici le gasesti fie la inspectoratele teritoriale ale Inspectoratului de Stat pentru Control in Transportul Rutier ori la fiecare scoala de conducatori auto sau la serviciile de examinari, fiind publice.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.