Jump to content
POLITISTI.ro

Recomandare Scoala de soferi


yo3ies

Recommended Posts

Pana anul trecut am facut de trei ori scoala de soferi si am renuntat deoarece nu m-am simtit in stare sa ma integrez in trafic mi-am spus ceva de genul decat sa fac prostii mai bine lipsa. Dupa aceea am inceput sa merg pe bicicleta si m-am obisnuit dupa vreo 6000 de km facuti prin trafic cu masinile traficul si nebunii din oras. Sincer daca imi puteti recomanda o scoala de soferi buna in Bucuresti v-as fi recunoscator.

Link to comment

Greu, ar inseamna sa faca reclama unei scoli sau sa considere ca alte scoli care au licenta sunt "proaste", ceea ce nu este etic.

In alte state sunt "monitorizate" de sistemul care le acorda licenta dupa ponderea abaterilor pe care-l au elevii care au trecut pe acolo. In Romania nu cred ca se face statistica asta, desi ar avea rezultate folositoare.

Instructorii si-ar da silinta mai mult sa invete condusul preventiv si defensiv pentru a avea reputatie mai buna.

Link to comment

yo3ies, ai putea sa te orientezi dupa gradul de promovabilitate al fiecarei scoli, respectiv al fiecarui instructor auto in parte. Prin aceasta se masoara cati candidati obtin permisul de conducere din prima, iar aceste statistici le gasesti fie la inspectoratele teritoriale ale Inspectoratului de Stat pentru Control in Transportul Rutier ori la fiecare scoala de conducatori auto sau la serviciile de examinari, fiind publice.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.