Jump to content
POLITISTI.ro

genessys30

Uniforma politiei locale si atributiile acesteia pe linie de circulatie

Recommended Posts

genessys30

Subiectul este unul vechi insa merita actualizat ori de cate ori este posibil pentru ca s-a luat o amploare considerabila copierea uniformei politiei rutiere de catre functionarii politiei locale. 

Intrebare; Sunt colegi, din Bucuresti ori din tara, care au facut petitii catre institutiile abilitate pe aceasta tema? Daca da, ce raspunsuri ati primit si daca s-a schimbat ceva in acest sens?

Eu am facut catre Prefectura Bucuresti, catre Primaria sector  3 si catre Politia Locala sector 3. Inca n-am primit raspuns dar astept. 

E de-a dreptul grotesc sa vad pe strada politisti locali imbracati identic cu cei de la circulatie. Las-o dracu de treaba! Nu mai este nici-o limita? Mi se face sila. 

Inca o treaba. Cum e posibil ca localii de la rutiera, cum le place lor sa-si zica, sa poata sanctiona conform OUG 195/2002 atat timp cat nu-s trecuti in aceasta ca organe de indrumare si control? Nu e un paradox?

Pai, la o adica, daca-s sanctionat conform art 142/A din RAOUG 195/2002 de catre Politia Locala si contest aceasta sanctiune pe forma si fond, acel judecator la care ajunge plangerea mea n-ar trebui sa tina cont de actele normative in vigoare care reglementeaza ori stipuleaza clar un lucru? 

Colegii care au avut astfel de ,,experiente,, sa ma lamureasca si pe mine. 

Cand spun ,,experiente,, nu ma refer la sanctiuni. Asta a fost un exemplu in ceea ce priveste legalitate in care sunt cand sanctioneaza Politia Locala. 

Multumesc! 

 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Această publicitate este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.