Jump to content
POLITISTI.ro

Uniforma politiei locale si atributiile acesteia pe linie de circulatie

genessys30

Recommended Posts

Subiectul este unul vechi insa merita actualizat ori de cate ori este posibil pentru ca s-a luat o amploare considerabila copierea uniformei politiei rutiere de catre functionarii politiei locale. 

Intrebare; Sunt colegi, din Bucuresti ori din tara, care au facut petitii catre institutiile abilitate pe aceasta tema? Daca da, ce raspunsuri ati primit si daca s-a schimbat ceva in acest sens?

Eu am facut catre Prefectura Bucuresti, catre Primaria sector  3 si catre Politia Locala sector 3. Inca n-am primit raspuns dar astept. 

E de-a dreptul grotesc sa vad pe strada politisti locali imbracati identic cu cei de la circulatie. Las-o dracu de treaba! Nu mai este nici-o limita? Mi se face sila. 

Inca o treaba. Cum e posibil ca localii de la rutiera, cum le place lor sa-si zica, sa poata sanctiona conform OUG 195/2002 atat timp cat nu-s trecuti in aceasta ca organe de indrumare si control? Nu e un paradox?

Pai, la o adica, daca-s sanctionat conform art 142/A din RAOUG 195/2002 de catre Politia Locala si contest aceasta sanctiune pe forma si fond, acel judecator la care ajunge plangerea mea n-ar trebui sa tina cont de actele normative in vigoare care reglementeaza ori stipuleaza clar un lucru? 

Colegii care au avut astfel de ,,experiente,, sa ma lamureasca si pe mine. 

Cand spun ,,experiente,, nu ma refer la sanctiuni. Asta a fost un exemplu in ceea ce priveste legalitate in care sunt cand sanctioneaza Politia Locala. 

Multumesc! 

• Upvote 1