Jump to content
POLITISTI.ro

Permis doua categorii

keekee

Recommended Posts

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns:

M-am inscris la scoala de soferi pentru categoriile A si B. Credeam ca voi termina orele pentru ambele categorii cu o diferenta de cateva zile insa am terminat doar orele pentru categoria B, iar pentru categoria A nici nu am inceput.

Vineri am proba teoretica. Intrebarea mea este daca, presupunand ca iau probele teoretica si practica pt categoria B, pot opta sa nu mi se elibereze permis de conducere, asta pana cand voi promova si examenul pt categoria A (care probabil va fi peste max 2 luni, sa zicem)?

Adica sa circul cu dovada aceea care se elibereaza pana primesti permisul. Si daca aleg varianta fara permis- doar doavada..e nevoie sa o reinnoiesc, are termen de valabilitate :) ?

Sau e indicat sa solicit eliberarea permisului urmand ca dupa ce promovez si urmatorul examen sa imi schimb permisul?

Va multumesc!

BUNA ,AM SI EU O INTREBARE,AM CATEGORIA B SI AS VREA SA DAU PENTRU CATEGORIA E,DAR NU STIU DACA SE POATE FARA A AVEA CATEGORIA C

DACA MA POATE AJUTA CINEVA,CU ACEASTA INTREBARE,AM CATEGORIA B SI VREA SA STIU DACA SE POATE DA DE CATEGORIA E FARA A MAI DA CATOGORIA C SAU TREBUIE SA DAU MAI INTAI DE CATEGORIA C PENTRU A PUTEA SA OBTIN SI CAT E

Buna seara,

Multumesc pentru raspuns, aveti dreptate, mai bine vorbim dupa ce iau-daca iau:P- traseul.

Dar nu asta voiam sa va spun. Nu stiu daca pt cineva conteaza, dar as vrea sa stiti ca apreciez ceea ce faceti si dupa ce am citit multe dintre raspunsurile dumneavoastra mi-am schimbat radical opinia despre politisti. Nu mai e ceea ce bunicul meu imi povestea despre unul dintre colegii sai, care si-a scris singur o amenda atunci cand a constatat ca depasea viteza legala.

Citind multe discutii pe aici mi-a aparut asa..un sentiment de respect fata dumneavoastra, de munca pe care o faceti cu pasiune desi sunteti constienti ca daca legile nu se schimba, dumneavoastra nu puteti schimba un sistem nepasator si de multe ori corupt, indiferent de cati infractori doborati.

Si daca celor care ar trebui sa le pese de cele mai multe ori nu le pasa, dumneavoastra alegeti sa ramaneti acolo, la datorie, desi sentimentul de reusita e de multe ori anulat de cel de "maine legate". Ironic, chiar de cei care sunt obligati sa va sustina.

In viziunea mea, dincolo de cumputere, sunteti profesionisti. Dupa modelul politistilor buni, din filmele americane.

Si acum, ca am facut introducerea, poate un user de aici va fi politistul examinator si imi scrie si mie, acolo, "Admis", ca acum ne cunoastem, na.

Am saptamana viitoare. O sa fiu intr-o rochie neagra.

Glumeam. Desi mi-as dori sa va intalnesc si sa va salut cu respectul pe care ati aratat ca il meritati intr-o tara in care respectarea legii nu e o prioritate si ne ghidam dupa legea junglei

• 6 years later...

Salut,

Sper ca intrebarea mea sa nu fie out of topic, se da situatia urmatoare:

Intentionez sa obtin permis de conducere categoria C si E.

La depunerea dosarului de inscriere de categoria C, de la DRPCIV mi s-a propus sa platesc o sigura taxa pentru ambele categorii si sa se schimbe o singura data permisul, sa fie mentionate ambele categorii C si E, dupa promovarea examenelor. Am obtinut in acest sens o adeverinta semnata si parafata de la DRPCIV cum ca taxa a fost achitata pentru ambele examene C si E. Aceasta adeverinta a ramas la politistul examinator, cand am dat de categoria C.

Am trecut examenul de categorie C, doar ca nu am permisul fizic, urmand sa imi fie eliberat un singur permis, dupa promovarea examenului de E.

Scoala de soferi nu poate intocmi dosarul de inscriere pentru categoria E pentru ca nu are permisul de categorie C.

A mai fost cineva in aceasta situatie? Daca DRPCIV a fost de acord ca taxa sa fie platita o sigura data, cum se face ca scoala de soferi nu este de acord?

Aveti vreo sugestie? Multumesc