lexutzu1988 Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Buna ziua am o mare problema si va rog dati un sfat.Aveam un carucior pentru bebe de vanzare pe site tocmai si ma contactat un utilizator daca il mai am si daca trimit si in tara si am zis ca da.Lam trimis curier iar adoua zi ma suna respectivul cumparator ca a ajuns coletul si este tot ok, dar acuma vine partea naspa ca in urmatoarea zi primesc sms cu injuraturi,blesteme etc si zice ca nu voi mai primi banii si ca face retur la carucior.Eu azi uitanduma pe site tocmai vad pozele de la caruciorul meu era identice cu ale mele si era de vanzare.Eu acuma ce sa fac daca luni nu primesc banii si ma trezesc cu retur cu un alt produs????VA rog ajutatima Link to comment
Moderator danpin Posted April 12, 2014 Moderator Share Posted April 12, 2014 Pai tu nu ai trimis coletul cu plata ramburs? Link to comment
Sache Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 De unde să ştie acest lucru! Nici să scrie româneşte nu prea ştie. Propun ca cei care "faultează" grav limba română să fie excluşi de pe acest site! 1 Link to comment
lexutzu1988 Posted April 12, 2014 Author Share Posted April 12, 2014 Scuze pentru scris sunt grabit.Am trimis cu rambursare. Link to comment
Moderator danpin Posted April 12, 2014 Moderator Share Posted April 12, 2014 Pai o sa iti primesti banii ori caruciorul retur. Asteapta sa fii contactat de curier. Link to comment
lexutzu1988 Posted April 12, 2014 Author Share Posted April 12, 2014 (edited) Da problema ii ca mi frica ca daca imi trimite retur poate nu mai ii produsul meu adica un alt carucior eu atunci ce fac? Edited April 12, 2014 by lexutzu1988 Link to comment
Moderator Cristi Posted April 12, 2014 Moderator Share Posted April 12, 2014 Nu are cum să facă lucrul ăsta. Ăia de la curierat nu îi dau produsul până nu primesc banii pentru ramburs. Link to comment
lexutzu1988 Posted April 12, 2014 Author Share Posted April 12, 2014 Multumesc atunci stau linistit. Link to comment
Recommended Posts