Olimpian Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Rog pe cei mai bine informati sa imi raspunda la urmatoarea intrebare:cei care au lucrat dupa perioada liceului sunt obligati sa aduca aceasta caracterizare de la locul de munca sau pot aduce doar de la liceu,sau de la ambele respectiv si ultimul loc de munca si ultima institutie de invatamant absolvita.Eu am lucrat la o firma 3 luni si mi-ar fi un pic cam dificil sa aduc de acolo deoarece sunt cam neabordabili acei patroni si ma gandeam ca pot alege de unde sa aduc.MULTUMESC ANTICIPAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzabest Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Se poate de la liceu, cel putin in cazul meu a mers. Cel mai bine intreaba-l pe cel de la Resurse Umane la care ai depus dosarul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMeAlex Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 (edited) Si la mine a fost ok cu caracterizarea de la liceu . Edited April 9, 2014 by JustMeAlex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olimpian Posted April 11, 2014 Author Share Posted April 11, 2014 Rog moderatorul,sau cine este in masura sa imi ofere un punct de vedere concludent cu multumirile de rigoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin24 Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 10. caracterizarea de la ultimul loc de muncă, respectiv din instituţia de învăţământ în cazul absolvenţilor în primul an de la absolvire; Ai muncit dupa absolvire, asa ca iti trebuie caracterizare de la ultimul loc de munca. Caracterizarea sa fie facuta de unul dintre fostii tai sefi ierarhici, seful o semneaza si la secretariat o stampileaza(asta nu stiu daca e obligatoriu), n-au treaba patronii cu tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts