Jump to content
POLITISTI.ro

Furt curent electric

Postare recomandată

Publicat

Bună ziua!

Încep prin a îmi cere scuze daca s-a mai pus această problemă. Am utilizat funcția search, dar ceea ce s-a discutat deja nu m-a lămurit întru totul.

Problema este că unul dintre vecinii mei fură curent electric de la mine. Am sesizat chestia asta în special noaptea.

Întrebarile mele sunt:

1) Cum se pedepsește chestia asta conform noului Cod Penal?

2) Înainte să chem poliția ce trebuie să am pregătit? (ce fel de dovezi? mai mult ca sigur va trebui să chem o persoană autorizată să constate furtul, dar în prezența poliției sau pot suna si după la poliție?)

Mulțumesc!

Publicat

In cele mai multe cazuri,furtul de curent electric se face cu ajutorul unui dispozitiv artizanal...acesta trebuie sa fie undeva bransat la reteaua de curent electric in locuinta individului respectiv.Cei in masura sa se poata pronunta cu privire la aceste aspecte sunt reprezentantii EON, Politia doar intocmeste acte premergatoare in baza constatarii efectuate de catre EON.Cel mai bine ar fi sa te adresezi mai intai acestora....care dupa ce vor face verificarile si constatarile pe linia lor,daca va fi cazul, vor sesiza ei politia,intrucat interesul este al lor...succes!!!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

EON parca erau cei cu gazele, mai potrivita cred ca ar fi o sesizare la Electrica.

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Daca nu m-a lasat inca vederea si memoria...despre EON este vorba...m-am uitat si pe factura de curent...

Modificat de Administrator
Este inutilă citarea postului anterior. Muţumesc anticipat pt înţelegere.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.