Jump to content
POLITISTI.ro

Romanii mor de foame iar judecatorii CCR isi cumpara masini


cipri83

Recommended Posts

  • Member

CCR va „sparge” aproape 200.000 de euro pe autoturisme noi, dotate după ultima fiţă în materie.

Capacitate cilindrică de cel puţin 1.800 de cmc, minimum 140 CP, cutie de viteză 6+1, frâne hidraulice cu circuit servo dublu, scaune reglabile (şi cu bombare pentru şofer), reglare electronică a temperaturii, faruri Bi-xenon , instalaţie spălare faruri, CD player cu funcţie MP3 etc.,iar culoarea trebuie sa fie obligatoriu gri metalizat

După cum se vede, judecătorii constituţionali se respectă, dotările cerute de ei incluzând toate noutăţile tehnologice auto. Cele 8 autoturisme Volkswagen tip limuzine de lux vor fi achiziţionate de Curte în sistem buy-back, ceea ce înseamnă că o mică parte din valoarea lor va fi acoperită de vânzarea celor tot atâtea Volkswagen Pasat cumpărate în 2004.

Maşini care au la bord între 100.000 şi 300.000 de kilometri acumulaţi în doar şase ani, ceea ce înseamnă peste 30.000 de kilometri parcurşi în medie, anual, de fiecare. Unde şi cum au reuşit judecătorii Curţii Constituţionale să bată asemenea distanţe cu maşinile de serviciu va rămâne probabil unul dintre misterele mioritice post-decembriste.

Desi MAI-ul nu are bani de carburant,de intretinere a autoturismelor din dotare,etc.etc,sistemul sanitar e la pamant "doi medici la o mie de locuitori",profesorii sunt batjocoriti,CFR-ul aproape nu mai are angajati pentru ca i-a dat afara aproape pe toti,se pare ca in tara noastra draga daca esti parlamentar sau judecator esti dumnezeu. :angry: cuvintele sunt de prisos ,pur si simplu mi-e scarba,altii mor de foame sau sunt dati afara din case pentru imposibilitatea de achitare a ratelor.

Edited by cipri83
Link to comment
  • Moderator

Poate cand erai mic nu l-ai vazut, dar acum il vei intelege mult mai bine: iti recomand sa vezi filmul animat "Ferma Animalelor". Vei gasi raspuns si la alte intrebari :)

Succes!

Edited by danpin
Link to comment

dupa revolutie difuzau non-stop desenul animat FERMA ANIMALELOR! oare acum de ce nu-l mai difuzeaza? eu cred ca acum se potriveste mai bine decat imediat dupa revolutie... sau le este frica ca prostime, adica cei 40% de semianalfabeti din tara, fiindca probabil dupa ce vor viziona acele desene animate, vor intelege sistemul in care traim si isi vor arunca si ei caciulile in curte la cotroceni

http://stirileprotv.ro/stiri/social/de-rasul-europei-40-dintre-adolescentii-romani-de-15-ani-semianalfabeti.html

Oare de ce se doreste o asemenea indobitocire in masa? am vazut semianalfabeti cu facultate terminata si atunci ne mai miram de ce a ajuns asa tara asta!

P.S. oricum se vede clar de ce isi doresc prostime in tara...cum noi politistii i-am certat putin , repede si foarte usor au manipulat prostimea si au intors cetateanul nevinovat impotriva noastra doar pentru a provoca ura! oricum la noi astea nu tin, iar ei nu trebuie sa uite faptul ca cine seamana vant va culege furtuna!!!

  • Upvote 3
Link to comment
  • 7 months later...

Lăutare, lăutare ce-ai rămas să cânți în sat.

Cine îți mai ascultă doina? Că flăcăii au plecat.

Cui mai cânți în nopți cu lună lângă prag de sezătoare?

Nu vezi că românu-i singur, nu mai are sărbătoare.

Nu vezi jalea cum se adună în a inimii potir

Cum sporesc pe zi ce trece, crucile din cimitir.

Nu vezi c-a pornit potopul de când inima-i de piatră

Și țăranii pleacă-n lume părăsind și plug și vatră.

:(:angry::hmmmt:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.