Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculari din UE

vasile000

Recommended Posts

salut...am nevoie de unpik de ajutor...

am gasit o masina in spania si vreau sa o cumpar....problema sunt numerele

Cum pot face rost de numere de tranzit si in cat timp imi pot fii eliberate?

• Downvote 4

eu n am mai adus sau cumparat masini pana akum.

poate n sa inteles ce intrebare vreau sa intreb!!!

Stie cineva exact cum/unde si cat costa sa imi procur numere de tranzit....si dupa cat timp ti le elibereaza????

ca daca stiam cum se procedeaza sau stiam limba spaniola n mai intreba...ca sa fiu scutit de un raspuns asa complex ca al tau....ms mult de informati

• Downvote 3

Multumesc.

Bine ca o stite Domnile voaste mai bine....de ce n teai facut prof de romana?

Ma gandeam ca se mai gasesc politisti si cu bun simtz s mai ajutati cate un incompetent ca mn,dar se pare ca alti ma intrec i incompetenta,bine zice proverbul lupu schimba pielea,naravu ba...Voi oameni legii???? Care ar trebui sa ne ajutati ne tocati rusine politiei romane......rusine

• Downvote 2
  • Moderator

Gândeşte-te serios să te întorci la şcoală astfel încât să înveţi măcar să scrii româneşte, că eşti semianalfabet şi nu le mai purta de grijă altora.

• Upvote 3

eu n am mai adus sau cumparat masini pana akum.

poate n sa inteles ce intrebare vreau sa intreb!!!

Stie cineva exact cum/unde si cat costa sa imi procur numere de tranzit....si dupa cat timp ti le elibereaza????

ca daca stiam cum se procedeaza sau stiam limba spaniola n mai intreba...ca sa fiu scutit de un raspuns asa complex ca al tau....ms mult de informati

Si eu ce ti-am raspuns? Nu ti-am zis ca din Spania le iei? Ai vrea sa mergem cu tine, sau ce ai vrea?

Ti se pare ca suntem politisti spanioli? Sau capsunari, sa ne petrecem timpul prin Spania?

Si una peste alta ne mai si insulti cand vi sa ne ceri un sfat pentru o problema care nu apartine de atributiile noastre de politisti. Pentru asta exista internet, google si dictionare.

Asa ca nu ne spune noua de bunul simt si nu ne face morala, ca nu suntem moasa comunala sa raspundem la toate aberatiile pe care le visati noaptea.

Edited by bogdanCVB
  • Moderator

@vasile000: te rog sa folosesti functia de cautare, anterior deschiderii unui topic nou; despre problema ta s-a discutat aici:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.