Jump to content
POLITISTI.ro

Întrebări despre admiterea în Academia de Politie!

Postare recomandată

Publicat

Buna seara, As avea cateva intrebari cu privire la admiterea la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza:

1. Vizita medicala - mi-am scos 2 masele cariate luna asta si mi-a zis dentistul ca trebuie sa astept 6 luni-un an sa-mi fac implant. E vreo problema daca merg la vizita medicala fara 2 masele?

2.Proba scrisa - Daca am inteles eu bine, primesc toate cele 3 grile deodata si am 4 ore sa le rezolv pe toate? Asa e? 

Publicat

In principiu, cand vine vorba de probleme medicale, este cel mai bine sa mergi la spitalul MAI din judetul tau. Asa, vei primi un raspuns sigur, din partea unui medic. Pareri pe forumuri sunt destule; ba ca n-ai probleme atat timp cat dintii din fata sunt ok, ba ca esti exclus pentru cea mai diminuata carie.

La proba scrisa da, primesti toate 3 subiectele simultan. Cat timp se ofera pentru rezolvare, nu stiu.

• Membru
Publicat

4 ore e timpul destinat rezolvarii subiectelor.

Publicat (modificat)

Fiind acoperit de uniforma, nu. Bineinteles, asta presupune sa nu fie o svastica, un "Arbeit Macht Frei" sau altele asemenea.

Modificat de Antoniev
  • Membru
Publicat

Înainte de a postă un mesaj ori un subiect nou, alege categoria cea mai potrivită în care se încadrează acesta şi verifica dacă acesta nu există deja. Postarea aceluiaşi mesaj ori postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversaţie este interzisă.

Exista deja un topic cu intrebari despre admiterea din anul acesta.

Cred ca se poate inchide acest topic. :)

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.