Jump to content
POLITISTI.ro

Jandarmeria "salveaza" Romania

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Te mai oftici cand ala care are de-a face cu o copie se plange apoi la ziar ca iPhone-ul se inchide singur sau nu il tine bateria... :wacko:

• Apreciez 4
Publicat

Ben, nu an spus nici o secunda ca jendarii au vreun drept sa poarte tinuta de camuflaj, ce doar i-am raspuns lui BGeorge.

PS.

Nu stiu ce sariti asa ca arsi cu minusurile...

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Si daca tot se discuta de faptul ca jandarmii isi atribuie tinute ce nu le apartin, astazi la intrarea pe A1 asteptand autocare cu suporteri am avut supriza total neplacuta de a vedea jandarmi cu haina verde reflectorizanta, cu inscriptia de pe spate, JANDARMERIA RUTIERA, sau JANDARMERIA CIRCULATIE.Am trait sa o vad si pe asta, mi s-a scarbit instant de impostura din ministerul asta. Pacat ca nu am apucat sa fac 2 fotografii sa vedeti si voi '' rutiera militara'' in actiune. Toti vor o bucatica din rutiera asta.

Modificat de TechnoCop
  • Moderator
Publicat

TechnoCop nu e nimic nou, această instituţie e plină de impostură. Au mai fost postate aceste fotografii ce dovedesc impostura în care se scaldă Jandarmeria.

post-6541-0-16554400-1408205395.jpg

post-6541-0-45535100-1408205563.jpg

post-6541-0-87334000-1408205586.png

• Apreciez 1
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

Un catel caruia nu-i plac echipele mixte; si putin ranchiunos...s-o arati asa vehement, chiar la parada! "Pisicile jandarmerite" erau o alegere mai inteleapta.

post-10140-0-04688200-1417589009_thumb.j

• Apreciez 2
  • 2 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

De ăștia nu știa nimeni așa că au găsit niște bani. Pariez că este vorba de 5000 lei. :))

Se caută proprietarul unei sume consistente de bani

Publicat in: Cotidianul Transilvania Expres nr. 6540 din Vi, 27 Feb 2015

O sumă considerabilă de bani a fost găsită de doi jandarmi aflaţi în patrulare, alaltăieri, în jurul orelor 17.45, pe strada Teiului din Făgăraş. Subofiţerii din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Făgăraş au observat banii pe şosea şi i-au adunat, apoi i-au predat poliţiştilor, dar aceştia nu reuşesc să dea de proprietar. 

„Banii nu se aflau în vreun portofel, nu erau însoţiţi de acte de identitate, erau împrăştiaţi pe trecerea de pietoni din dreptul Colegiului Naţional «Radu Negru» şi erau călcaţi de maşini”, a explicat şeful Detaşamentului, lt.col. Adrian Şerban. 

Oamenii în uniformă nu au precizat despre ce sumă este vorba, pentru a nu determina unele persoane să se dea drept proprietari, însă este vorba despre una considerabilă, potrivit autorităţilor.

Sursa: http://www.mytex.ro/fapt-divers/se-cauta-proprietarul-unei-sume-consistente-de-bani_426876.php

Modificat de coosstti
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Aşa se întâmplă în fiecare an şi asta dovedeşte în plus cât de frustraţi şi complexaţi sunt.

Ziua lor se sărbătoreşte în data de 3 aprilie.

• Membru
Publicat

E bine de tot scris in titlul articolului, Gruparea de Jandarmi MOBILĂ. Pentru că ăsta e rolul pe care îl îndeplinesc cu brio în cele mai multe cazuri, cel de mobilă, de mobilier. Adică stau și nu fac nimic, dar există și singurul mod în care îți dai seama de existența lor e când te lovești la bombeu de ei.

• Apreciez 4
Publicat

BREAKING NEWS: In urmatoarele zile undeva in Romania o patrula a jandarmeriei in timp ce executau serviciul vigilent, au facut o mare descoperire, este vorba de o borseta in care se gaseau cateva mii de euro, patrula dupa multiple investigatii specifice muncii lor, la scurt timp, au gasit si pagubasul si i-au inapoiat banii pierduti ,in aplauzele a zeci, poate chiar mii de cetateni care au asistat la eroica fapta de vitejie a celebrei patrule de jandarmi.  :))

• Apreciez 1
Publicat

Sunt jandarm si ma simt bine in pielea mea, imi place ceea ce fac. Imi plac misiunile noastre de asigurare si restabilire.Daca doream sa ma fac politist mergeam si faceam scoala de agenti termici  Campina ( nu este nicio diferenta intre admiterea de la Dragasani si cea de la Campina). Lucrez si ma inteleg foarte bine cu politistii tineri, sunt baieti si fete de nadejde. Nu stiu cum este posibil, ca intr-o tara europeana, sa vezi pe strada, o patrula de odine publica formata dintr-un agent si un militar, agentul sa fie seful patrulei...este ceva incredibil. Imi este scarba sa ma urc in masinile voastre neingrijite, pline de namol si cu un miros foarte greu (e vorba de tine ca om, sa te respecti). Imi este rusine sa merg cu agentul batran(cei tineri sunt altfel) cu mucii insirati pe haine(i-a atras atentia un comunitar agentului termic ca are mucii insirati) sau sa intru cu agentul intr-o institutie publica si sa sparga nuci. Imi este scarba sa fac serviciul cu agentul care poarta 2 perechi de ochelari in acelasi timp(nu poate sa le schimbe, le suprapune) sau cu agentul care pute a transpiratie si are tinuta neingrijita sau nespalata de cateva saptamani si cumparata de acum 4-5 ani, de agentul care in weekend se duce pe malul raurilor doar sa vada niste fete la bronzat. Imi e scarba sa fac serviciul cu agentul care primeste mesaj pe statie de la altii colegi ca are cost suplimentar si se duce sa ceara explicatii sefilor legat de ''costul suplimentar''. Jandrmul are infractiuni constatae in flagrant, nu cu miloaga, prin apelul unic  112. Un proces de sesizare, la fel ca voi, facem si noi. Un agent termic OP face aceleasi, dar aceleasi acte ca si jandarmul.Ma bucur enorm ca in unele orase agentii fac patrule mai nou cu colegii lor de la locala, imi face o mare placere sa-i vad cum ne regreta. Nu-mi place sa merg cu agentul la un eveniment si sa vad cum este luat peste picior de cetatean sau sa-l vad cum trece strada cu gandul de a evita un grup de 3-4 persoane.Sunt agenti super ok si deschisi la minte, dar majoritatea sunt...penibili in tot ceea ce fac. Sa ma scutiti cu prostiile gen ''toti ne dorim sa ajungem agenti''. Niciodata nu mi-am dorit!!!!!

PS: Mi-am facut contul doar sa scriu ca NU ne dorim sa fim ca voi si ca aveti si voi, chiar fff multe, uscaturi. Trebuie sa convietuim, vrem sau nu. Eu lucrez cu oricine, fie ca e agent, fie ca e militar, stiu ca stau 8 ore la servici, si atat cat stau, imi fac treaba.

Parca va suntem dusmani, nu colegi. In fine, gandire de militian.

Numai bine

• Apreciez 3
  • Displace 21
  • Membru
Publicat

I-auzi la ăsta, el cică face constatări de infracțiuni flagrante : la ce? La, citez, "braconaj de porumbei sălbatici rasa gugustiuc"?

• Apreciez 3
Publicat

Nu pot sa va inteleg, sincer. De unde atatea...frustrari, dusmanie, ura.  Chiar nu-mi doresc sa fiu agent, nu am nimic cu ei, dar nu-mi doresc. Daca doream, ma repet, mergeam la scoala de agenti Campina. Domnilor, eu am prieteni agenti, ma inteleg f bine cu cei tineri nu i-am auzit in veci sa se planga ca fac serviciul cu jandarmii, chiar prefera sa faca cu noi decat cu anumiti colegi din politie.

Nu este vina noastra ca suntem trimisi in misiuni de mentinere. Eu nu incerc nicio clipa sa fiu politist, nu-mi este rusine cu meseria mea.(pt voi este ceva penibil sa fii jandarm) Imi place ceea ce fac, imi plac misiunile noastre, in special cele legate de jandarmeria montana.Nu consider politia romana dusmanul jandarmeriei. Nu toti politistii sunt corupti, nu toti sunt neingrijiti sau ca toti sunt semianalfabeti(da am intalnit agent si jandarm care nu stiau cand sa desparta anumite cuvinte). Peste tot sunt uscaturi, dar cred ca noi, tinerii, puteam sa schimbam ceva in tara asta. Sa ne certam intre noi..nu cred ca este o solutie.

Nu cred ca am jignit pe cineva, in schimb voi...

In fine, mai tine si de cei 7 ani de acasa

Numai bine

• Apreciez 3
  • Displace 10
  • Membru
Publicat (modificat)

PS: Mi-am facut contul doar sa scriu ca NU ne dorim sa fim ca voi 

Ti-ai facut contul ca sa ne arati cat esti de prost. Felicitari! Ai reusit. Dar eu cred ca poti mult mai mult. Vad in tine potential ;)

Datorita agentului aluia termic care nu mai este militar tu iti primesti anumite drepturi, pt ca atunci cand militeaza pt anumite drepturi sau face miting, o faci implicit si pt tine, talpa de bocanc. Asa ca putin recunostinta. Si daca sunteti voi asa de buni, nu faceti voi mai bine singuri serviciul si sa-i lasati in pace pe prostii aia de militieni? Scuteste-ma de infractiunile voastre flagrante. Stiti si voi 2-3 locuri pretabile comiterii de infractiuni si stati pandari acolo, ca oricum altceva nu aveti ce face. Spre exemplu la Gorj. Cred ca 90% din constatarile voastre marete ( nu ma refer la alea ale politistului cu care lucrati si pe care le raportati si voi furand munca) sunt constatate in zona Plopsoru, unde inevitabil nu ai cum sa nu prinzi 2-3 amarati cu o caruta de carbune si un prejudiciu extraordinar de 50 de lei. Si asa e in fiecare judet. De amenzi nu mai vorbesc. Daca sunteti in in pana de asa ceva, gasiti cateva prostituate pe centura, disponibile sa incaseze inca o amenda pe langa cele 1000 deja la activ pe care le si plateste, nu? Vrei sa vorbim de calitatea actelor intocmite ca tot spui ca e aceeasi scoala facuta sau ca faceti aceeasi constatare ca si politistul? Cred ca as putea scrie o carte de bancuri numai din ce am vazut eu.

Asta e adevaratat voastra fata si activitate.

Nu cred ca am jignit pe cineva, in schimb voi...

Te bagi singur in seama,incepi postarea cu porecle gen "agent termic", aluzii ca sunt nespalati si tot felul de mizerii si ai tupeul sa spui ca nu ai jignit pe nimeni? 

Modificat de Ben
  • Apreciez 4
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

ClaudiuBogadan-ule, la subunitatea de politie unde lucrez eu, toti jandarmii,DECI TOTI, la schimbul trei intra in serviciu cu sacul de dormit la ei.Cand nu dorm scuipa seminte in masina, probabil de aia zici tu ca sunt masinile murdare, daca politistul constata o infractiune, jandarmul face repede o copie la pv. ca cica trebuie sa raporteze la dispeceratul lor ( asta tine de cei sapte ani de acasa pe care tu-ti doresti sa-i aiba politistul). Si inca ceva, daca opinezi ca agentii de politie au scoala de agenti termici, ce mare academie ai facut tu la Dragasani? Toti jandarmii absolventi ai inaltei scoli de la Dragasani care lucreaza la subunitatea unde sunt eu sunt semianalfabeti, scriu "mi-au" ca pisica etc.

P.S rog respectuos administratorul sa-l scoata pe frustratul asta de pe forum.

Modificat de erasmus
  • Apreciez 3
Publicat

Sunt jandarm si ma simt bine in pielea mea, imi place ceea ce fac. Imi plac misiunile noastre de asigurare si restabilire.

Atat ai putut nu? Doar jindar? Apropo, cu siguranta esti fost JAC si te-ai trezit peste noapte "gradat" pentru merite deosebite, asa cum va place voua sa spuneti!

Misiunile voastre? :)) Si paza unor institutii tot misiuni sunt? :))

Nu stiu cum este posibil, ca intr-o tara europeana, sa vezi pe strada, o patrula de odine publica formata dintr-un agent si un militar, agentul sa fie seful patrulei...este ceva incredibil. Imi este scarba sa ma urc in masinile voastre neingrijite, pline de namol si cu un miros foarte greu (e vorba de tine ca om, sa te respecti).

Pentru stiinta ta: in tarile europene fortele de politie nu executa serviciul cu institutiile militare. Deasemenea este normal si legal ca un functionar public cu statut special sa fie seful patrulei. Nu iti convine, poti sa faci raport, daca stii!

Jandrmul are infractiuni constatae in flagrant, nu cu miloaga, prin apelul unic  112. Un proces de sesizare, la fel ca voi, facem si noi. Un agent termic OP face aceleasi, dar aceleasi acte ca si jandarmul.

Sunt ferm convins de acest lucru! :))

Politistul merge la sesizarile 112 insotit de local sau jindar, deci singur, nu ca voi cate opt, cu duba! Unii agenti de politie au si calitatea de organ de cercetare penala al politiei judiciare, deci tu nu ai cum sa intocmesti aceleasi documente. Deasemenea marea majoritate au si calitatea de politisti rutieri, asa ca au competente materiale sporite.

Ma bucur enorm ca in unele orase agentii fac patrule mai nou cu colegii lor de la locala, imi face o mare placere sa-i vad cum ne regreta.

Cei de la locala fac parte din cadrul unor servicii ale primariilor si nu au nicio legatura cu MAI sau cu Politia Romana si, de cele mai multe ori, au aceeasi contributie redusa ca si jindarii in activitatea desfasurata de politistii.

NU VA REGRETA NIMENI! NICI PE VOI, NICI PE LOCALI!

PS: Mi-am facut contul doar sa scriu ca NU ne dorim sa fim ca voi si ca aveti si voi, chiar fff multe, uscaturi. Trebuie sa convietuim, vrem sau nu. Eu lucrez cu oricine, fie ca e agent, fie ca e militar, stiu ca stau 8 ore la servici, si atat cat stau, imi fac treaba.

Parca va suntem dusmani, nu colegi. In fine, gandire de militian.

Tu ti-ai facut cont singur sau impreuna cu unii colegi ai tai, asa cum actionati, de regula, si pe strada, minum 5, maxim 8, intr-un VW Transporter? Unul conduce masina, unul este seful, altul scrie, doi fac verificari, iar ceilalti se ocupa de "inmuierea" persoanelor!

La ipj-ul nostru sunt cativa jindari care au sarit gardul si acum sunt politisti, dar niciun politist nu a trecut la voi!

Cum iti faci serviciul? Dupa opt ore ii ceri politistului sa iti dea si tie raportul lui de activitate pentru a trece si tu in raportul tau cateva persoane legitimate, dupa ce, timp de opt ore, ai vorbit la telefon sau ai stat de unele site-uri de socializare, iar daca politistul constata vreo fapta penala ai pretentia sa fii si tu trecut in procesul verbal de constatare a infractiunii desi tu nu ai niciun merit!

Agent termic? Asta dovedeste cat esti de dobitoc si de frustrat! Daca m-as cobori la nivelul tau ar trebui sa iti spun ca esti suptofiter si ca lucrezi la Jandarmuierie, dar nu am sa fac acest lucru.

Ciocul mic, pentru ca ati avut si aveti de castigat de pe urma politistilor: sunteti platiti pentru orele lucrate in zilele de week-end sau de sarbatori legale, asta ca sa amintesc doar un singur lucru.

P.S. Ne pierdem timpul cu acest individ, care nu intelege nimic, este in lumea lui!

• Apreciez 5
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.