Jump to content
POLITISTI.ro

Jandarmeria "salveaza" Romania

Postare recomandată

Publicat

"O reţea de JANDARMI INFRACTORI, desfiinţată de amanta unuia dintre suspecţi

Reţeaua de jandarmi infractori se ocupa de falsificarea adeverinţelor de salariu, astfel încât angajaţii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmerie Alba-Iulia să poată lua împrumuturi de la bănci mai mari decât îşi puteau permite. 

Jandarmii luau împrumuturi de la bănci pentru a-şi lua terenuri, locuinţe sau maşini. Reţeaua funcţiona cu acordul şefilor de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmerie Alba-Iulia.

Întâi, janadrmul identifica bunul pe care dorea să îl cumpere, apoi îi cerea unui funcţionar bancar să calculeze salariul de care ar avea nevoie. Ulterior, cu suma aflată se întorcea în unitate şi cerea adeverinţă falsă. Sute de jandarmi au beneficiat de astfel de adeverinţe, iar 50 dintre ei sunt acum urmăriţi penal.

Procurorii DNA au făcut această descoperire în timp ce anchetau cazul de şantaj dintre un jandarm şi amanta sa."

http://www.rtv.net/o-retea-de-jandarmi-infractori-desfiintata-de-amanta-unuia-dintre-suspecti_95282.html

• Apreciez 2
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Epic, poza nu e facuta de mine dar e reala, nu mai scriu pe forum ca am inceput munca si ziua la studio noapte tin locul unui coleg. Dar chiar sub nasul lor sa le vopseasca masina, asta e deja de rasul curcilor

post-571-0-26508000-1378379033_thumb.jpg

Modificat de yo3ies
  • Apreciez 2
  • Displace 2
  • Moderator
Publicat

Probabil erau ocupaţi cu nişte terorişti ce îşi făcuseră apariţia în zonă. 

Nu e vorba de vreo încântare sau altceva de acest gen, dar trebuie remarcat faptul că atunci nu stai de pomană şi eşti preocupat doar de imagine şi poze, când ai ceva de muncă, o preocupare şi responsabilităţi, apar şi astfel de situaţii. 

Iar în cazul jandarilor, deşi situaţiile când au cu adevărat responsabilităţi şi ceva de muncă sunt foarte rare, imediat apar şi astfel de situaţii.

Publicat

S.A.S ,Selen, S.A.S..........

Interventia rapida este un pleonasm, de care si-au dat seama dupa 10 ani pana si,,academicienii" din minister.....

Publicat

Selen vad ca la locatie ai scris ,,west,, .Unde e acel ,,la noi,, de care vb?In ce judet scrieti voi SIR?

• Membru
Publicat

Timp de 3 zile s-au desfasurat festivitati pe raza de competenta teritoriala ce implicau masuri de ordine de o amploare un picut mai mare decat ne permitea nr efectivelor noastre. Asa ca ce faci? Ceri suplimentare la comunitari si jandarmi. Comunitarii asa cum au fost, macar nu au avut figuri in cap ca de obicei, nu au sarit in fata la poze, unde i-ai pus, aia au facut. In schimb figurile astea ambulante de jandarmi, fosti militari in termen cu grade de maior peste noapte, pe langa faptul ca sunt niste lepre, mai sunt si mincinosi.

Au venit cu garantii ca vor fi cate 2 jandarmi pe tura pusi la dispozitia noastra, dar sa nu faca paza si nu cumva sa fie pusi in echipa cu gardieni. Pretentiile lor din start. :hmmmt: In fine.

Ce sa vezi, la momentul adevarului, nu vedeai tipenie de jandarm asa cum fusesera promisi, in schimb in prima zi a festivitatilor cand au venit toti grangurii locali si de la Bucuresti au aparut ca ciupercile dupa ploaie, cate 4 echipe a cate 2 jandarmi, erau plantati din loc, gata de pt poze. Evident ca imediat dupa ce au disparut camerele de luat vederi si oficialitatile s-au facut nevazuti asa cum au aparut. Mai lasasera cate 1 unul pe tura, asa de forma, in restul zilelor.

Militarii lu` peste prajit se pare ca sunt doar niste vedete. Cu munca, mai usor.

• Apreciez 2
Publicat

Ben tu ai fost jandarm si acum esti mare ``militian``?Eu observ la mine la sectie am vreo 3 fost jandarmi care acum sunt mari politisti si ii blameaza pe jandarmi,Noi cum suntem? cand e presa hop si noi/Asa suntem toti.La noi cum au fost facuti unii ofiteri? Eu nu inteleg de ce aici pe forum daca nu esti esti de acord cu ce se vb pe forum ori esti jandarm,comunitar sau prost(a).Adevarul e ca la jandarmi sunt mai multe uscaturi ca la noi.................. 

• Apreciez 5
  • Displace 14
  • Membru
Publicat

Selen, încetează cu atacurile la persoană ! :)

Și nu, Ben nu este jandarm, comunitar. A urmat calea firească ca să devină polițist și nu a sărit gardul. Și cred că are habar când face precizările de mai sus, având în vedere că se lovește des de ,,colegi wannabe". :naughty:

• Apreciez 3
Publicat

Selen, eu chiar nu inteleg ce vrei tu de fapt, in mai mult de jumatate din postari, aperi onoarea celor "oropsiti" adica jandarmii si comunitarii! Atacurile la persoana nu sunt permise, citeste regulamentul. Cat despre Ben, cum poti sa-l faci jandarm cand a afirmat in dese randuri ca a absolvit Academia de politie? Majoritatea postarilor lui au argumente solide, bazate pe cunostinte acumulate in timpul scolii si din experienta proprie! Pe cand la tine... Scuze pentru off topic!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Nu apar onoarea nimanui,nu ma refeream doar la Ben...mi-am propus sa nu ma mai ``bag in seama`` va las sa va bucuratinaici pe forum cine nu e de `` al vostru`` gata il atacati.Daca nu as fi in sistem si asa ``rasfoi`` forum as crede ca politia romana e plina de super eroi si cand incolo,vai de noi.Vreti sa va postez niste PV-uri sa vedeti cum scriu colegii nostri,sau ce mirosuri sunt cand trec pe langa unii,cum sa vi cu ciorapi albi,sport la pantof?Cum sa dormi in scara blocului cu capul pe teava de apa? Nu are rost sa va mai zic mai multe.

Off topic Rog un administrator sa imi stearga contull,nu imi gasesc locul ``in`` acest forum al ``super`` Politiei

Modificat de selen
  • Apreciez 5
  • Displace 7
Publicat

Contul nu poate fi sters! Poti fi bannata, eventual, sau pur si simplu poti sa nu mai folosesti acest cont, sa nu mai postezi nimic, dar postarile tale raman. Citeste si tu regulamentul!

Nimeni nu se considera super-politist sau ceea ce mai crezi tu, dar intre noi, politisti absolventi ai scolilor MAI, si cei incadrati direct ca jandarmi sau locali este mare diferenta. La ei ponderea acestor "elemente" este foarte mare, in schimb la noi ponderea este mica. Avem si noi "elementele" noastre care nu ne fac cinste, dar poate ai observat si tu ca pe site exista un topic despre politistii de care nu suntem mandrii. Poate nu intotdeauna ne face placere cand auzim astfel de cazuri, dar, din pacate, ele exista. Nu incercam sa ascundem "gunoiul" sub pres pentru ca asta nu duce la nimic bun pentru Politia Romana. Cei care gresesc trebuie sa raspunda pentru faptele lor! 

Poate ca tu esti perfecta, dar noi suntem oameni, cu defecte si calitati, cu bune si cu rele!

P.S. Daca iti plac atat de mult jandarmii, de ce nu te muti la ei? Punem si noi o vorba buna!  :naughty:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Da,Academia  de Politie promotia 2007,de ce intrebi?

Modificat de selen
  • Apreciez 2
  • Displace 5
  • Membru
Publicat

Un jandarm din Oradea care se îndrepta spre poligonul de trageri după ce băuse câteva pahare a provocat un accident de circulaţie în această dimineață. Ar fi trecut pe roșu, spun martorii, într-o intersecție în care mașina sa a fost lovită de un microbuz.

În mașină se aflau doi jandarmi, care se îndreptau spre locul de muncă pentru a-şi lua armamentul, pentru ca mai apoi să meargă în poligonul în care avea loc tragerea. Martorii spun că şoferul a forţat culoarea roşie a semaforului, moment în care a fost lovit de un microbuz.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcool test şi a rezultat o valoare de 0,26 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a spus inspector principal Alin Gherman, Poliţia Rutieră Bihor.

Cei doi se îndreptau spre poligonul de tragere unde urmau să folosească arme. Chiar şi aşa, sunt scuzaţi de superiori. „Colegii mei nu se aflau în timpul serviciului, ei participau la un program de pregătire care se desfăşoară lunar, în ceea ce priveşte vinovăţia sau nu aşteptăm rezultatele verificărilor pe care colegii de la poliţie le desfăşoară în caz”, a declarat Ioan Bogdan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bihor

Jandarmul aflat la volan a fost rănit uşor în accident, însă colegul său aflat în dreapta are răni grave.

În paralel cu ancheta poliţiştilor, și jandarmii fac verificări interne.

Jandarmul riscă de la un avertisment până la pierderea locului de muncă. Deocamdată nu se pot lua măsuri, pentru că jandarmul se afla în afara orelor de serviciu. În acest moment cei doi se află în spital.

sursa http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Accident+provocat+de+un+jandarm+baut+

• Membru
Publicat

Nu vreau să mă gândesc ce ar fi ieșit dacă ajungea băut la poligon și executa foc... :blink:

Am văzut și eu mașina avariată azi dimineață. Am făcut jumătate de oră de la gară până la locul accidentului... Inițial credeam că se datorează aglomerației de la începutul anului școlar. :doh:

• 1 lună mai târziu...
Publicat

http://www.youtube.com/watch?v=vkC7dT5dbpw

Ora 22:01. Un grup de tineri discuta civilizat in fata Prefecturii. Niste jandarmi isi fac aparitia, vizibil iritati, fara motiv, de prezenta noastra acolo. La un moment dat, un jandarm isi permite sa jigneasca in ultimul hal un tanar, Dragu Georgescu, intrebandu-l "tu esti fata sau baiat?", continuand cu afirmatia insultatoare "pai uita-te la el, zici ca e femeie". Erwin Albu reactioneaza batandu-i obrazul jandarmului cu privire la expresiile inadecvate, la care un al treilea jandarm izbucneste nervos si deviant. Cameramanul este pur si simplu imbrancit cu brutalitate de unul dintre agenti, dupa care abuzul incredibil continua cu un limbaj si niste apucaturi identice cu ale unor huligani, nu a unor purtatori de uniforma, printre care, lovituri, amenintari golanesti si chiar aruncarea pe jos a unei caserole tinuta in mana de Erwin Albu. 

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Era sa spun ca de fapt executau doar un ordin. Vreun speriat o fi sunat la jandarmi ca "dusmanii poporului" picheteaza Prefectura, avand in vedere protestele din ultima perioada.

Dar modul in care executa ordinele ... :shock:  Cred ca mai mult tact si bun simt au cei de la firmele de paza cand vin la interventii.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.