Jump to content
POLITISTI.ro

Jandarmeria "salveaza" Romania

Postare recomandată

Publicat (modificat)
:)) Pistruiatu` si Calu`... :)) Modificat de arcan
  • Moderator
Publicat

Ieextraaaordinaarrr ... dresaj! O aduce şi băţul îndărăt?

Ce câine jandarm super dresat

Publicat

si la inceputul articolului pe echipamentul cainelui scrie POLITIA,nu jandarmeria :))

• Membru
Publicat

Deci totul pana la caini! Ei saracii nu au vreo vina ca "gusterii" de la jaci si-au batut joc de ei... Cainele cum ti-l dresezi, asa il ai... Dar totusi :-j caine "inteligent" nu prea am vazut la jaci... De ce oare?!

• Moderator
Publicat

Noi am remarcat "măestria" demonstraţiei aici, câinele e nevinovat.

Mă distrează teribil cum se apleacă jandarii ce îndeplinesc acolo rolul de decor şi îşi pun feţele în partea dorsală a camarazilor pentru a crea tunelul atât de necesar pentru demonstraţia măiastră. Unul dintre ei are o ezitare ... pare debusolat

• Apreciez 1
Publicat

Pe la min. 0:48, unul dintre jandarmi nu stia pe care coleg sa-l pupe in fund! :)) ... un moment penibil.

• Apreciez 1
Publicat

Adevărul doare, dar e adevar ! Indiferent de cauzele ascunderii adevărului, când el iese la suprafaţă, de cele mai multe ori, doare. Degeaba sa supărat cineva ptr. faptul că am descoperit faptul că melodia pe care o cântă jandarmul este plagiată, ptr că aşa este şi am dovedit acest lucru prin clipul respectiv...nu am nimic personal cu jandarmul şi nici nu ma deranjează succesul lui . Poate că este un tip care cântă bine, nu zic nu ... şi nu vreau să comentez lucrul acesta ptr că nu mă pricep atât de mult la muzică, deşi sincer mie nu îmi place cum cântă, însă cum spuneau şi latinii De gustibus et coloribus, non disputandum .... cu toate că ştim faptul că minciuna iese la suprafaţă întotdeauna, unele persoane recurg la ascunderea realităţii , deşi ar trebui să avem în vedere următorul lucru ... “Veţi cunoaşte adevărul, şi adevărul vă va face slobozi.” Ioan 8:32

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

O stire distractivă.

Dezbinare! Jandarmii acceptaţi în clasa I fac mişto de colegii care au intrat la clasa pregătitoare.

Noul sistem de învăţământ riscă să distrugă atmosfera din Jandarmeria Română. Din motive inexplicabile şi care sfidează bunul simţ, un număr mic de jandarmi a fost acceptat direct în clasa I, spre deosebire de marea masă a jandarmilor, care au intrat, cum e şi firesc, în clasa pregătitoare. Aceştia din urmă sunt acum subiect de glume pentru colegii lor mai norocoşi.

Cei acceptaţi în clasa I au început să vină la muncă cu Abecedare, doar pentru a-i sfida pe colegii lor, care nu vor beneficia de manuale la clasa pregătitoare. Unii chiar au început să formeze propoziţii din 3-4 cuvinte, aproximativ corecte gramatical, spre vădita iritare a celorlalţi jandarmi.

„Dacă au intrat direct în clasa I, au făcut-o doar pentru că au pile”, acuză Robert Acrişor, un jandarm din Bucureşti. „Nu mi se pare normal ca noi să terminăm şcoala cinci ani mai târziu, pentru că de atâţia ani avem nevoie ca să trecem de la pregătitoare în clasa I. Cum să mai bat eu suporteri sau oameni care protestează cot la cot cu unul care acum e intelectual?!”

Sursa http://www.timesnewr...sa-pregatitoare

Publicat

Nu va bucurati prea mult de aceste poze.Pentru ca substratul acestor articole cu poze in care diversi nesimtiti parcheaza unde-i taie capul dar nu li se dau numerele ,este ca localilor li s-a ridicat dreptul de a ridica masini.Aceste ,,ziare,,bihon,tion,aradon etc sunt in directa coordonare a primariilor sau in relatii de trompete ale primariilor.Iar smecherii care aveau firmele de ridicari militeaza pentru reintroducerea acestora,pentru ca li s-a cam taiat robinetul cu cascaval daca nu mai hingheresc masini...

• Apreciez 4
Publicat

... tentativa de jaf la Trezoreria Cluj dejucata de "trupele speciale de la Jandarmeria Cluj" http://www.actualita...rie-foto-683214 evident este vorba despre un exercitiu :) ( vreau sa precizez faptul ca in asemenea situatii, chiar daca ceea ce fac jandarmii nu se regaseste in atributiile lor, acestia folosesc munitie cal. 7,62x39 mm) ... pe de alta parte, colegii nostrii nu se lasa mai prejos si dejoaca o tentativa de jaf, doar ca diferenta intre aceste doua cazuri este faptul ca, in cazul colegilor nostrii de la Ploiesti , http://www.politisti.ro/topic/4598-suspecti-deosebit-de-periculosi-sau-violenti-prinsi-de-politisti/#entry110502. :good:

Publicat (modificat)

Pai nu asta e diferenta dintre Politie si Jandarmerie?La modul general,unii muncesc iar altii se fac ca muncesc, doar mimeaza munca?

Modificat de arcan
  • Apreciez 3
Publicat

Cam asa este... insa ideea de baza este faptul ca Jandarmeria trebuie sa faca ceea ce trebuie si nu sa se hazardeze la lucruri pe care in primul rand nu le are in atributii si in al doilea rand nu are baza logistica ptr. a le face ... un vechi citat latin spune in felul urmator "Sutor, ne ultra crepidam ! " care inseamna Nu te ridica cizmarule , mai presus de calapodul tau ! ... cu alte cuvinte nu te-apuca să faci ceea ce nu stii.

• Moderator
Publicat

Şi la Craiova "jandarii mobilă" s-au dat în stambă, prinzând puţin fluturi cu apucăturile lor de impostori, simulând o luare de ostateci la noua sală polivalentă, deşi în astfel de situaţii nu au competenţe să intervină. Numai că omul simplu nu cunoaşte astfel de detalii, neimaginându-şi că o instituţie a statului ce se vrea a fi serioasă practică în mod vădit şi fără pic de ruşine impostura.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

În timp ce jandarii prind fluturi, imaginându-se cine ştie ce servicii speciale şi extraordinare, în singura lor competenţă exclusivă pe care o au îşi dau cu stângu-n dreptul, dovedind încă o dată amatorismul în care se scaldă.

Nu şi-au înfiinţat ei , monitorizare şi culegere de informaţii, pe considerentul că trebuie să monitorizeze şi să culeagă informaţii din rândurile galeriilor sau suporterilor, huliganilor, etc?

Ba da, este vorba despre jandarii ăia ce au fost fotografiaţi de ziarişti că se infiltraseră printre participanţii de la un miting.

Unde au fost ăştia? Au dormit în galoşi?

Nu e treaba lor să prevină astfel de incidente între grupurile de suporteri?

În loc să prindă fluturi cu simulări în cazuri imaginare de luări de ostateci, ar trebui să se ocupe de prevenirea şi liniştirea unor suporteri. Pentru că ei jandarmii au în responsabilitate asigurarea ordinii publice în cazul manifestărilor sportive, respectiv deplasarea fără incidente a grupurilor de suporteri.

Iar aici era de notorietate gradul de risc în privinţa apariţiei unor astfel de incidente între rapidişti şi stelişti.

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

Caz closed la jandarmi :

Un timisorean care tragea cu arcul pe malul Begai, surprins de jandarmi! S-a ales cu dosar penal

http://www.opiniatim...enal/17/04/2013

Un echipaj de jandarmi a observat preocuparea neobisnuita a timisoreanului si s-a apropiat de acesta. Odata ajunsi in fata lui, oamenii legii au constatat ca acesta executa trageri cu o arbaleta confectionata artizanal, folosind o sageata de 50 de cm lungime, cu varf metalic in forma de triunghi, tinta fiind trunchiul unui copac de pe malul canalului Bega.

Deoarece ”portul fara drept al obiectelor fabricate sau confectionate anume pentru taiere sau impungere in locuri sau imprejurari in care s-ar putea primejdui integritatea corporala a persoanelor” este infracţiune, barbatul s-a ales cu dosar penal.

Aici era infractorul cel periculos... :)

Modificat de arcan
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

De câți jindari a fost nevoie pentru constatarea asta deosebită?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

In prima faza de o duba intreaga, cu 8 jindari. Apoi au mai chemat in spijin o duba, ca omul a refuzat sa se legitimeze si sa dea declaratii. :))

:))

Iar in comunicatul de presa au mentionat ca astfel au impiedicat comiterea unui act terorist, iar persoana depistata avea asupra sa si prafuri! De la mama-mare! :)):))

Modificat de Sache
  • Apreciez 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Am văzut că jandarii antiterorişti super speciali au primit o nouă măreaţă competenţă. Adevărul că la aşa ceva nimeni nu-i întrece şi li se potriveşte perfect. Acum păzesc calea ferată, la fel cum au făcut-o şi în cazul ţevilor sau a conductelor.

Mă întreb oare cât va dura până îşi vor înfiinţa o unitate super-mega specială antiteroristă de pază a căii ferate?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.