Jump to content
POLITISTI.ro

Nu putem sărbători neajunsurile şi incompetenţa, nu putem aclama indiferenţa !

Postare recomandată

Publicat

Total de acord ! Daca puteam de punctam de 100 de ori cu plus  !

Publicat

Freedeluder, politistii din judetul meu citesc tot felul de mesaje.

Iar mesajul asta o sa poata sa-l vada orice politist. Si altele! O sa am grija!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Eu vreau sa cred ca suntem multi, politistii pasionati.

Modificat de georgedi
  • Apreciez 2
Publicat

Elvis, m-aș bucura să fie așa. Poate se vor trezi odată. Încep să cred că nu întâmplător a fost ales ales imnul României "Deșteaptă-te române!"

Normal că și eu îmi doresc să fie citit de cât mai mulți polițiști. Întrebarea este "Pe câți o să-i atingă?"

Eu nu pot decât să mă bucur că mai există polițiști care fac valuri, fie ele cât de mici. 

Susțin mesajul tău.

Publicat

La mine in judet exista politisti care fac valuri si foarte multi care inteleg mesajul.

Publicat

Ma bucur ca cineva ne mai ridica moralul cu niste postari ca si ale tale Elvis. Imi place ca inca sunt politisti pasionati de aceasta munca si de simtul dreptatii, dar din pacate numarul lor scade pe i ce trece.

Doar prin noi se poate face o schimbare in bine, asa ca hai sa punem toti osul si poate trezim mai multi colegi la realitate!

Respect pentru politisti adevarati!!! :emo-yessir:

• Membru
Publicat

Ai reusit sa redai realitatea in cateva cuvinte. Eu, unul, apreciez asta si ma gandesc ca multi colegi au acelasi sentiment ca si mine !

La multi ani, dragi colegi si multa putere psihica va doresc, ca sa duceti "crucea" asta in continuare !

Publicat

Azi la I.P.J. Dolj in sala de festivitati s-a citit ,,Profilul Politistului".

Si nu l-am citit eu, inseamna ca nu tastam pe aici degeaba.

Ce m-a deranjat este ca nu au precizat sursa. Nesimtiti!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Măi ”23” ești cam frustrat. Smerenia nu te prea caracterizează. Mai lucrează, nu așa se rezolvă problemele. Altfel trebuie abordată problema. De pe o poziție de forță nu rezolvi nimic. Cu respect!

• Displace 11
Publicat (modificat)

Smerenie? Pai ce sunt popa? Am facut scoala la manastirea Trei Taici?

O sa lucrez la temelie...in mai multe schimburi chiar!

Numai sa-mi gasesc spartanii!

Nici ,,capul plecat sabia nu-l taie" nu prea ma caracterizeaza.

Am vazut ce au rezolvat astia ca tine in 25 de ani, din pozitia ghiocelului sau de sub masa, din genunchi!

Sa va fereasca Dumnezeu cel Sfant, sa vrem noi sange nu pamant!

PS. Nu am nevoie de respectul tau!

Modificat de Elvis
  • Apreciez 2
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Liviu68  dezvolta. Cum crezi tu ca se poate rezolva problemele, ce fel de abordare trebuie folosita???

Modificat de georgedi
Publicat

@Elvis-toata stima !!!in cateva cuvinte ai spus tot!felicitari!!!

@Liviu68-cand vad ce scoti pe "gurita" ,parca-l aud pe seful meu ce "pute" de intelepciune ,dar........da in gauri de destept ce e!

Publicat (modificat)

Pt 2000 lei crezi că poţi întoarce munţi!?Nu poţi arătat timp cât alţii pt 7500 nu fac nimik.ziua de azi a fost plină de mâhnire pt mine ! Stimă!

Modificat de pet812000
Publicat

Măi ”23” ești cam frustrat. Smerenia nu te prea caracterizează. Mai lucrează, nu așa se rezolvă problemele. Altfel trebuie abordată problema. De pe o poziție de forță nu rezolvi nimic. Cu respect!

Dacă tăceai filozof rămâneai.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Politia nu trebuie sa fie iubita ci doar prezenta si respectata. Din pacate respectul se castiga greu si se pierde repede. Sta insa in puterea noastra pe segmentul de activitate al fiecaruia sa castigam stima si respectul cetatenilor. Cat despre anumiti sefi, acestia vin si pleaca, fara sa-ti fi adus vreo contributie in a castiga respectul cetateanului si a face mai usoara si atractiva activitatea politistului din operativ.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.