Jump to content
POLITISTI.ro

Mi-a fost furat telefonul.


Florentina03

Recommended Posts

Buna ziua, 

 

Acum cateva zile(20 martie) orele 19:00. mi-a fost furat telefonul Htc one din buzunar.

Eram in autobuz, iar acesta nu era aglomerat, dar, la prima statie a urcat un individ care se uita la mine ciudat(Daca l-as vedea l-as recunoaste), iar la a doua cand am vrut sa cobor realizasem deja ca nu mai aveam telefonul si individul disparuse. Imediat am ajuns la sectia de politie din apropiere, am dat declaratie, le-am zis codul IMEI, toate detaliile de care aveau nevoie. Acestia mi-au spus sa revin dupa cateva zile la Brigada de Politie pentru transportul public. Politistul care mi-a luat declaratie a zis ceva de genul ca o sa bage cazul la inaiaintare sa ma duc sa verific. Nu stiu daca chiar se va intampla asta, sau a zis doar ca sa ma linisteasca...in mod sigur ma voi duce miercuri, asa a zis.

Am tot cautat pe internet sa vad daca l-a scos la vanzare, l-as recunoaste din prima...are cateva zgarieturi de numai eu stiu <_< . Ideea e ca nu stiu cat de bine or sa mearga lucrurile, sper , totusi, sa ma ajute sa il gasesc , era un telefon in valoare de 2000 de lei

Mi s-a zis ca telefonul trebuie doar sa fie pornit si folosit, sa se vorbeasca la el, si asa il vor localiza dupa codul IMEI. 

 

Chiar asa este? nu il pot localiza dupa IMEI decat daca este pornit?

Ce sanse am ca plangerea mea sa fie investigata si luata in considerare , banuiesc ca mai sunt multe telefoane furate...?

 

 

Multumesc.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.