Jump to content
POLITISTI.ro

Avertisment pentru depasirea marcajului continuu

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua. Am depasit pe linie continua si am fost vazut de un echipaj care statea intr-o parcare, fara radar. M-au oprit si la sfarsit m-au chemat la masina si mi-a spus ca imi da avertisment dar nu mi-a dat sa semnez procesul verbal si nici nu am primit copia procesului. El a semnat procesul. Intrebarea este daca se poate sa imi fi dat puncte de penalizare si daca acestea sunt valabile

• Moderator
Publicat

De ce nu i-ai intrebat pe politistii respectivi cand erai cu ei acolo?

• Membru
Publicat

Pai daca nu ai primit hartia, de unde stii ca ai fost sanctionat? Chiar si cu avertisment? 

Publicat

Si..apropo, domnu' conducator auto, pentru depasire pe linie continua se retine permisul in vederea suspendarii pe o perioada de 30 de zile .

• Apreciez 1
Publicat

Va salut, Ziggye s-a modificat iar legea ?  stiam ca mai nou din 2013 sunt 6 pct penalizare si nu retinerea, pentru depasirea liniei continue...Citez:

Alte contravenţii sancţionate te vor costa de la 1 februarie astfel:

- întoarcerea pe linia continuă - amendă cuprinsă între 675-1.500 lei, la care se adaugă 6 puncte de penalizare;

Multumesc pentru raspuns.

• Displace 2
Publicat

Initiatorul topicului se referea la depasirea pe linie continua a unui alt autovehicul, cel putin asa inteleg eu din postarea sa.

Intoarcerea pe linie continua e cu totul alta contraventie.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.