Jump to content
POLITISTI.ro

"Misiunea speciala" , legislatie, caracterul ei, gradul de risc

ubik7

Recommended Posts

Aflandu-ma in "misiune speciala", am avut un accident rutier cu pagube materiale, masina institutiei. Va rog frumos, daca au mai fost colegi in asemenea situatie sau daca stie cineva, sa-mi comunice si mie legislatia, ordinele si instructiunile care prevad raspunderea materiala a lucratorului in cazul unui accident in timpul unei misiuni speciale. Si legislatie in care se prevede ce inseamna "misiunea speciala", ce institutii din cadrul ministerului efectueaza misiuni speciale, caracterul unei "misiuni speciale", gradul ei de risc si bineinteles raspunderea materiala a lucratorului.

Va multumesc anticipat!

• Downvote 3

Eu cred ca ai fost implicat intr-un eveniment rutier cu un cadru MAI, nicidecum nu esti tu "cadrul" si vrei sa afli niste treburi care poate nu te privesc. De ce nu poti sa fii sincer cu noi ca ai avea numai de castigat.

Nu de alta dar daca erai cadru MAI stiai ce este aceea misiune si ce presupune acest lucru.

• Upvote 3
  • Downvote 1

depinde cat e de speciala misiunea. Poate fi „misiune speciala simpla” in care lucratorul raspunde partial daca este vinovat sau poate fi ”misiune super-speciala” in care toate cheltuielile intra in sarcina ta . depinde in ce fel de misiune ti-a zis lucratorul de la MAI ca este

• Upvote 1

Multumesc de amabilitatea colegilor! Chiar ma interesa exact HG -ul si OMAi -ul care prevad exact raspunderea materiala in cazul unei misiuni speciale! Dar...deh...foarte trist, daca tot nu stiti nu va grabiti sa judecati, ca cine stie, oricare dintre voi o poate pati!

Fara suparare, exista o HG si niste intructiuni care legifereaza exact ce inseamna o misiune speciala si ce unitati din cadrul MAI pot sa indeplineasca asemenea misiuni. Iar in cazul unor asemenea misiuni , lucratorul nu raspunde material pentru pagube! Ma interesa daca stie cineva cu exactitate numarul hotararii si instructiunile ministrului. Atat! Multumesc anticipat!

• Downvote 3

Tu nu intelegi ca pana nu vedem plusul ala cu rosu la tine nu iti zice nimeni nimic? Plusul ala ne arata faptul ca sigur esti coleg cu noi.

• Upvote 2

• Moderator

Măi misiune specială...tu aici te-ai găsit să încerci marea cu degetul?:)) Tu nu vezi cum te dai singur de gol când întrebi ce e aia misiune specială şi unde e definită? 

Cristi vezi-ti de treaba ta daca n-ai habar!!! :emo-box:

Cauta H-OUG-MAI nr. XXX/(nu mai stiu data emiterii dar stiu ca e de pe vremea cand era Ștefan Segal ministru la Interne)-la Titlul V- Mission Impossible, 

ubiku nu ne intelege gresit dar nu ne place sa fim facuti prosti chiar asa pe fata. poti spune simplu cine esti, ce problema ai si noi te ajutam daca stim si putem. chestia cu misiune speciala nu prea e de pe la noi

In alta ordine de idei exista si un serviciu de misiuni speciale. dar ca sa fii acolo ar presupune sa stii cu ce se ocupa. poate ne zici macar unde si ca ce lucrezi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.