Jump to content
POLITISTI.ro

Restituire permis conducere


solomon7338

Recommended Posts

Buna ziua.

 

Va rog frumos ,daca stie cineva sa-mi dea un raspuns mai explicit,in noiembrie anul trecut mi s-a suspendat permisul pentru 90 de zile pentru viteza si alcoolemie 0,32. 

Am asteptat perioada de 90 +30 cum spune legea(nu am dat testul 13/15).Intrebarea este,pot sa-mi iau permisul inapoi daca nu am platit amenda?

Va multumesc frumos.

Link to comment
 • Member

La ghiseu te prezinti cu actul de identitate,dovada inlocuitoare a permisului de conducere...si cu sanctiunea platita! :slapb:

Link to comment
 • 9 months later...

Buna. Mi-a fost reținut permisul de conducere pe o perioada de 30 zile pentru nerespectarea culorii roșie a semaforului fara provocarea unui accident. Țin sa menționez ca nu au trecut 6 luni de când am avut permisul reținut pe o perioada de 30 zile pentru depasirea linii continue. Am primit prin posta o hârtie pe care scrie ca permisul mi-a fost reținut 60 zile. Maine imi expira cele 60 zile iar nelamurire mea este daca trebuie sa susțin examenul de redobândire. Pe acea hârtie scrie: "Pana la expirarea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce, nu trebuie sa va prezentați la serviciul politiei rutiere unde sunteți inregistrat in evidenta, pentru verificarea cunoașterii regulilor de circulație , in condițiile art. 16 din OUG 195/2002 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare."

post-16108-0-85971800-1420817384_thumb.j

Link to comment

buna ziua,

 

as dori sa va intreb daca eu am domiciliu stabil in judetul harghita si viza de flotant in prahova, in decembrie mi-a fost suspendat permisul pe 30 zile in prahova,dupa expirarea celor 30 zile de unde imi pot recupera permisul? din harghita sau din prahova? si mai exact de unde? de la politia unde mi-a fost eliberat sau de S.P.C.R.P.C.I.V Harghita?

Multumesc

Link to comment
 • 2 years later...

Buna ziua in data de 05.10.2017  mi a fost suspendat peemisu pe o perioada de 60 zile si am avut dovada  pana pe 21.10.2017.Cand pot sa mi recuperez permisu?Va multumesc

Link to comment
 • 7 months later...

Buna! Am permisul de conducere suspendat pentru 30 de zile. Permisul a fost suspendat pe raza județului Zalău, eu am domiciliu in județul Bistrița-Năsăud și permisul emis de către poliția județului Cluj. Întrebarea mea este de unde pot sa ridic permisul după expirarea perioadei de suspendare? Va multumesc! 

Link to comment
 • 6 months later...

Buna ziua, pe data de 16 noiembrie 2018 mi a fost suspendat permisul pentru viteza, pe o perioada de 90 de zile si amanda in valoare de 650 de lei in 15 zile, am platit amenda la primaria de care apartin, si nu am trimis nici o dovada la politie, imi pot recupera permisul chiar daca nu am trimis dovada platii?

Link to comment
 • 4 weeks later...

Pe scurt, am fost oprit de un echipaj de pilitie cu o alcoolemie ce depaseste 0.80 mg de alcool in sange am fost judecat pedeapsa a fost de 8 luni inchisoare prin urmare in baza art. 83 alin. 1 Cod penal, amână aplicarea pedepsei închisorii pe o perioadă de supraveghere de 2 ani.

Întrebarea mea este dacă sa dispus amanarea aplicării pedepsei ceea ce nu este o condamnare permisul sa anulat?

Mulțumesc!

Edited by Infractor
Link to comment
 • Moderator
în urmă cu 22 ore, Infractor a scris:

Întrebarea mea este dacă sa dispus amanarea aplicării pedepsei ceea ce nu este o condamnare permisul sa anulat?

De ce spui că nu este o condamnare? Te contrazic, ai fost găsit vinovat, ai fost condamnat ... numai că instanţa a dispus amânarea aplicării pedepsei. Dacă nu erai condamnat, nu puteam vorbi despre o pedeapsă, deci nu mai avea ce să amâne instanţa, deoarece aceea pedeapsă (pe care o amână) se dă în baza unei condamnări.

Link to comment
 • 1 month later...

Bună ziua.

Pe data de 1 martie mi s-a suspendat permisul pentru 30 de zile pentru depășire pe linia continuă, sancțiune 4 puncte de amendă, 0 puncte penalizare.

pe data de 4 martie am renunțat la dovadă, la ora 8:00 (ora înscrisă pe documentul primit). După calculele mele ar trebui să mă pot duce să recuperez permisul în data de 3 aprilie, după ora 8:00. Am calculat bine sau nu?

Și dacă se poate mai am o întrebare. Dacă cumva mai fac vreo prostie în următoarele 6-12 luni se mai adaugă zile suplimentare la eventuala suspendare? Nu că planific să fac ceva, întreb ca o nelămurire, să știu la ce să mă aștept. Menționez că este singura amendă primită de când am permisul.

Mulțumesc

Link to comment

Salutare! Am fost surprins in localitate cu 111km/h si am redus pedeaspa prjn acel test de redobandire. Intrebarea mea este:Pot sa conduc inafara Romaniei daca am permisul suspendat in Romania? Va rog un art. De lege care prevede acest lucru nu as risca sa fac vreo prostie. Multumesc !

Link to comment
 • 6 months later...

intrebarea mea este una simpla . In cazul in care buletinul a fost furat iar singura carte de identitate momentan este Pasaportul . Pot ridica carnetul auto suspendat cu pasaportul si dovada primita la momentul in care carnetul mi a fost luat sau este valabil doar cu buletinul si dovada ? Multumesc anticipat

Link to comment
 • 3 months later...

Buna ziua, in data de 21.09.2019 mi a fost reținut permisul de conducere pentru refuz recoltare probe! In urma instanței judecătorești am obținut o amânare a pedepsei fără nici o restricție doar cu 90 de zile de suspendare ! Întrebarea mea este : Se calculează toată perioada asta de suspendare pana in prezent ca sa pot sa îmi ridic permisul ? Anume 21.09.2019 - 31.01.2020 . Și cum trebuie sa procedez? Am și dovada de reținere fără drept de circulație 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.