Jump to content
POLITISTI.ro

Interdictie pe stadion.

Postare recomandată

Publicat

Salut,Ieri Dupa Meciul Fc Brasov-Otelul Galati cand am plecat catre casa cu un grup de suporteri am fost saltat in autogara de catre 2 jandarmi sub pretextul ca as fi aruncat cu o piatra in galateni(total fals) m-am dus cu ei la masina cu care au venit la stadion m-am legitimat si mi s-a intocmit un proces verbal,eu am refuzat sa il semnez dupa care am plecat acasa,din cate am inteles de la jandarmi am luat 250 RON amenda si se vorbea ceva de o interdictie pe stadion..unde as putea afla daca am luat sau nu interdictie ? Tin sa precizez ca am doar 15 ani :) Va Multumesc !

• Moderator
Publicat (modificat)

Pai interdictia trebuie sa ti se comunice in mod expres.

Vezi tu la urmatorul meci pe stadion daca ai sau n-ai...

Modificat de danpin
Publicat

Ultrasule, am fost prezent pe la 50-60 meciuri...dar de fiecare data in locul in care se bea bere si se "spargeau seminte"...maximum, tranteam cu obida paharul (de plastic) pe treptele de langa mine in momentele de maxima tensiune...si iti jur ca nimeni nu m-a acuzat de spargerea niciunui parbriz sau de tulburarea ordinii si linistii publice...dar'mi'te de interdictie pe stadion...cat despre deplasarea catre domiciliul conjugal (in cazul meu), ei bine, nu au existat niciodata suspiciuni...poti ghici de ce? 

Fara sa fiu tendentios (sa nu ...stiu...), si "aia" care mi-au spart masina acum 2 saptamani, tot 15,respectiv 13 ani aveau...si ghici!...casele de corectie s-au desfiintat! :)

Publicat

nu s-au desfiintat se numesc module de reabilitare comportamentala.

• Moderator
Publicat

Pentru a afla dacă ai interdictie te poti interesa la bastonari. Este domeniul lor de activitate al jandarmilor.

Politistii nu te pot ajuta cu nimic.

Publicat

Salut,Astazi in data de 14.03.2014 am primit un proces verbal pe care scrie ca am luat o amenda de 500 RON si interdictie 1 an pe stadioanele din Romania...

As vrea sa stiu si eu daca fac contestatie scap si de interdictie sau numai de amenda ? Tin sa precizez ca nu am semnat procesul verbal :D

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Vezi cine ti-a trimis procesul verbal apoi mergi si intreaba-i pe ei!

Politia nu se ocupa de astfel de interdictii.

• 8 ani mai târziu...
Publicat

Bună seara, am participat la un meci de fotbal în care s-au aruncat petarde pe teren. La finalul meciului, până să ies din stadion, am fost oprit și acuzat că am aruncat petarde pe teren. Eu am rămas uimit când nu știu ce om de acolo "m-a văzut" când am aruncat petarde, ceea ce e complet neadevărat. Au mai fost oprite încă 3 persoane. Ni s-au filmat buletinele și am "puși" să recunoaștem cine și câte petarde a aruncat. Doar o persoană a recunoscut că a aruncat, ea a fost și reținută mai departe, iar nouă ni s-a dat drumul. 

Risc vreo contravenție sau pur și simplu mi s-au luat datele și atât? Mulțumesc!

• Marius a deschis acest topic
  • Moderator
Publicat

Ai greşit website-ul. Ăsta este un site al poliţiştilor, nu al jandarmilor.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.