Jump to content
POLITISTI.ro

Permis valid sau nu?


GFS

Recommended Posts

Buna ziua,

as dori sa stiu daca mai pot circula, la modul legal, cu permisul pe care l-am facut inaintea casatoriei. Exista o amenda care se aplica daca nu am schimbat permisul? (in cazul in care sunt oprita in trafic pentru "z" control)

Si inca o problema pe care nu am reusit sa o inteleg pe deplin: Trebuie sa fac o cerere de duplicat (in cazul meu permisul mai este valabil inca 7 ani) la care anexez o fotografie? Sau pur si simplu achit taxa pentru eliberarea permisului si merg la Institutie cu cererea de duplicare completata si mi se face acolo o noua fotografie?

Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna!

Link to comment

Ai două posibilităţi în această situaţie.

Poţi solicita preschimbarea permisului pentru a avea numele actual pe el. În acest caz nu e necesar să faci vizita medicală, dar permisul va păstra valabilitatea celui vechi. Sau poţi face şi vizita medicală pe care să o depui alături de celelalte hârtii (taxă, cercere, etc) iar noul permis va primi un nou termen de valabilitate, începând cu data eliberării lui.

Nu trebuie să faci poze prin oraş, se fac numai acolo la ghişeu.

 

Dacă vei fi oprită în trafic rişti o amendă şi permisul se reţine pentru preschimbare (atenţie, nu ţi se suspendă dreptul de a conduce, ci doar ţi se reţine plasticul).

Edited by Anonymous
  • Upvote 3
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.