Jump to content
POLITISTI.ro

Asigurare prea mare

Postare recomandată

Publicat

Am o masina cu motor de 1.5 si e trecuta pe numele meu,am 20 de ani,permis din 2011 si nici un incident.Mi-a expirat asigurarea si este in jur de 2000lei ceea ce mi se pare exagerat de mult.

Vreau sa ma ajutati sa gasesc o solutie "sanatoasa" sa platesc mai putin asigurarea.

Ce ma sfatuiti sa fac?

Publicat (modificat)

Bicicleta. E foarte sănătoasă. :D

Modificat de VladSoare
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Fac naveta 200 si ceva de km;) daca doriti sa ma ajutati postati,daca nu abtineti-va.

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

Atat timp cat tu esti proprietarul autoturismului respectiv nu exista nicio solutie "sanatoasa" de a plati mai putin. Peste cativa ani, daca nu vei fi implicat in evenimente rutiere, vei ajunge sa platesti mai putin. Trebuia sa te gandesti, inainte de a inmatricula masina pe numele tau, la ce costuri vei fi nevoit sa faci fata.

Publicat

Masina e deja inmatriculata pe numele meu.Deci singura varianta ar fi s-o trec pe numele cuiva care peste 30 de ani?

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Schimbi proprietarul masinii. Eventual tatal tau ;) Asa trebuia sa fi facut de la inceput.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Schimbarea ar presupune un contract de vanzare-cumparare intre el si tatal lui, nu? In cazul in care masina nu are timbrul de mediu platit, este posibil sa-i convina sa plateasca asigurarea.

• Membru
Publicat

Bicicleta! Eu vara mai fac naveta cu bicicleta(50km)  :)

Daca inmatriculezi masina pe numele altei persoane( cum vrei tu peste 30 si de ani) cine plateste taxa de mediu sau timbru sau poluare ori cum se mai numeste ea?!?

Daca iti permiti naveta la 200km plateste si asigurarea! E greu, te cred, dar...trenul, autocarul.

Publicat

Ideea e ca aia 200 de km nu merg singur si mai scot ceva banuti.

Pot afla de pe net daca taxa e platita sau nu?

Publicat

Asigurarea aia de 2,000 de lei are o justificare:

Faptul ca probabilitatea de a face accident la varste fragede este foarte mare.

Nu este normal sa "fentezi" legea.

Publicat

Compania de asigurari stabileste asta. Se ia "la gramada", asa e in toata lumea.

Nici un tanar n-ar produce accidente, si totusi statistic o fac cel mai tare.

Asta e legea.

Eu la 20 de ani mergeam pe scara la autobuz sa ajung la servici. Trebuie sa te adaptezi realitatii fara sa incalci legea.

Nu-ti ajung banii? Schimba slujba. Ori mai aproape de casa ori mai bine platita care sa-ti asigure si plata asigurarii.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.