Jump to content
POLITISTI.ro

Cum te mai aperi daca!

sidneyshaw
Go to solution Solved by georgya,

Recommended Posts

Daca ti se fura ceva sub camere de filmat faci plangere si ti se spune ca nu sunt fonduri pentru a continua cercetarile,dupa care dupa un an tot acelasi persoane care ti-au furat bunurile personale vin mascati noapte te rapesc te duc pe la padure te leaga te bat iti fura tot ce ai la tine iti sparg toata masina iti pune cutitu la gat te ameninta ca iti omoara familia pe rand,si trece alt an de la plangere si acelasi rezultat ca si la prima plangere :)) sa ma inscriu in programul Marte?

evenimentele au fost relatate pe scurt.

Multumesc.!

• Downvote 15
  • Solution

Pe langa faptul ca nu esti in stare sa formulezi o propozitie care sa aiba sens mai ai si ceva probleme ''la mansarda''.

Ce film ai vazut aseara? Vad ca ti-a facut rau.

• Upvote 3
  • Downvote 1
  • Member

Se pare ca aceste evenimente relatate de tine ti se par amuzante...da-mi voie sa cred ca te-ai uitat probabil prea mult la Scary Movie!

Edited by cipri83
  • Upvote 2

am relatat pe scurt evenimente intamplat,si da poate am ceva la mansarda din cauza ca, ce am relatat mai sus sunt evenimente reale care te cam afecteaza zic eu.

• Downvote 9

Oricum "sidneyshaw"...la cum ai pus problema in mesajul tau,sunt sigur ca nu ai trecut TU prin asemenea experiente...ci ai prins din zbor cate vorbe...pe care te-ai gandit sa le postezi pe forum...fara sa ai nici cea mai mica idee despre munca de politie si activitatea de cercetare penala...Daca aveai o gandire cat de cat constructiva...ceea ce nu ai...veneai cu cateva intrebari pertinente, realiste,despre spetele astea prin care TU afirmi ca ai trecut si iti garantez eu ca erau membrii ai acestui forum care ti-ar fi dat raspunsurile asteptate....As putea sa continui insa am nevoie de un partener de discutie...ceea ce nu pot sa te consider in nici un caz.... :doh: