Jump to content
POLITISTI.ro

Achizitie legala pistol gaz Bulgaria

yo3ies

Recommended Posts

Ma tot documentez despre armele de autoaparare cu gaz deoarece imi plac si ma gandesc sa le colectionez.

Pe langa demersurile legale pentru autorizatia de cumparare ce acte ar mai fi necesare pentru a putea achizitiona legal un pistol din Bulgaria

Asta e ce am gasit eu si mi-ar place ca si arma de colectie

BRUNI GAP 17

Glock Automatic Pistol

Full analogue pistol GLOCK 17

gas gun

Mud. 9 mm PA

10 shots in the clip

Length: 202 mm

Weight: 920 gr

Price: 99 lev adica aprox 50 de euro

la www.shop.oragie.com

• Active member

In Bulgaria armele astea se cumpara doar cu buletinul. Poate te bucuri ca sunt ieftine, insa nici nu valoreaza mai mult.

Nu vad de ce ai colectiona niste gunoaie, copii proaste ale unor pistoale, din materiale de proasta calitate si total ineficiente pentru autoaparare.

Pe langa toate astea trebuie sa respecti aceleasi prevederi ca si pentru o arma serioasa.

• Member

Pasii sunt urmatorii:

1. Mergi la politie la serviciul SAESP, de unde ti se va da autorizatia de cumparare.

2. Cu autorizatia in buzunar si cu buletinul vii la Ruse si iei pistolul, cu factura.

3. Cand revii in tara, te opresti la vama la Politia de Frontiera si declari arma, iar ei iti dau un document.

4. Cu autorizatia, factura si documentul de la Politia de Frontiera te duci la finante si platesti taxa (parca e 100% din valoarea armei, nu mai stiu exact).

5. Cu autorizatia, factura, documentul de la Politia de Frontiera, chitanta de la finante si cu pistolul (cu tot cu munitie) te duci la politie la SAESP si ti se elibereaza documentul necesar pentru a putea avea arma.

Daca am gresit cu ceva rog sa ma corecteze colegii (eventual cineva de la arme).

• Upvote 1