Jump to content
POLITISTI.ro

Redobandire certificat de inmatriculare

Mergi la răspuns Răspuns oferit de 25tess,

Postare recomandată

Publicat

Buna seara. Zilele trecute mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare in Bucuresti. Eu am domiciliul in Tg.-Jiu. Dupa remedierea problemelor, pot ridica certificatul din Bucuresti? Sau trebuie sa astept sa ajunga in Tg.-Jiu?

• Soluţie
Publicat

15 zile certificatul sta la Bucuresti dupa care pleaca spre Serviciul Rutier Tg Jiu.

• Apreciez 2
  • 2 ani mai târziu...
Publicat

Va salut. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. 

Am urmatoarea problema: am cumparat o masina in urma cu doua saptamani de la un samsar. Auto inmatriculat in Ro, dar nu are taxa platita. Masina a avut n proprietari dar nimeni nu a trecut-o pe numele lui. Am facut contract V-C, dar eu nu am vazut ca pe certificat e completata rubrica instrainat catre. La o saptamana am fost oprit in trafic si mi-a fost retinut certificatul pentru neperfectionare acte, chiar daca eu abia o cumparasem. La rubrica era trecut 2012. Eu as dori sa o inmatriculez pe Bulgaria deoarece timbrul de mediu e peste 2000 euro. Pentru acest lucru am nevoie de certificat. Intrebarea este cine poate ridica certificatul? Proprietarul din acte sau cel care e trecut la rubrica instrainat?

Va multumesc anticipat!

Publicat

Multumesc pentru raspuns. Masina e inmatriculata in Brasov, iar mie mi-a fost retinut in Bacau. In cat timp ajunge la Brasov? Mi-a zis cineva ca dupa 15 zile de la data ridicarii. Este adevarat?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.