Jump to content
POLITISTI.ro

Nelămurire privind condiţiile de obţinere a atestatului ADR

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Salut , deoare ce nu am gasit un forum al ARR-lui , Ma adresez aicea , mar intresa sa stiu daca pot sa obtin atestatu pentru marfurii periculoase de la varsta de 18 ani... Detin B,CE . atestat Marfa si Agabaritic ! . in Legizlatie spune ca nu poti sa obti agabaritic adr persoade decat de la varsta de 21 de ani la fel si C E - , incepnd din 2002 pana in 2009 - varsta minima a fost de 21 - din 2009 sa modificat de la 18 ani - si iarasi din 2013 sa modificat c e 21 , D, 24 ani ... acuma nu inteleg urmatoarele  Pot sa obtin ADR la vasta de 18 sau 20 de ani sau trebuie Neaparat 21 de ani ... este un lucru ciudat in toate cartile de Legizlatie 2013   este regulamentu 195 parca ... cnd am loat categoria B am citit 3 carti  de Legizlatie - iar legizlatia din ele diferea la anumite articole -- de exp art 31 . Pentru ca La o scoala pentru atestate misa spus ca pot sa dau si la alta ca nu pot - am cautat pe net  informatii - alti spun ca poti alti spun ca nu poti , Sunt din Judetu Constanta nu asi vrea sa bat 100 Km pe degeaba casa aflu ca nu pot sa obtin ADR - deoarece imi trebuie casa plec pe comunitate - Multumesc

• Displace 1
  • Moderator
  • Soluţie
Publicat

De ce nu adresezi întrebarea ta către autoritatea care are competența necesară și te poate lămurii. Poliția Română nu are atribuții în acest domeniu.

Încearcă să trimiți un e-mail la una dintre adresele:

- relatii_publice@arr.ro

- arutiera@arr.ro

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.