Jump to content
POLITISTI.ro

Nelămurire privind condiţiile de obţinere a atestatului ADR


GeorgeGeo
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Salut , deoare ce nu am gasit un forum al ARR-lui , Ma adresez aicea , mar intresa sa stiu daca pot sa obtin atestatu pentru marfurii periculoase de la varsta de 18 ani... Detin B,CE . atestat Marfa si Agabaritic ! . in Legizlatie spune ca nu poti sa obti agabaritic adr persoade decat de la varsta de 21 de ani la fel si C E - , incepnd din 2002 pana in 2009 - varsta minima a fost de 21 - din 2009 sa modificat de la 18 ani - si iarasi din 2013 sa modificat c e 21 , D, 24 ani ... acuma nu inteleg urmatoarele  Pot sa obtin ADR la vasta de 18 sau 20 de ani sau trebuie Neaparat 21 de ani ... este un lucru ciudat in toate cartile de Legizlatie 2013   este regulamentu 195 parca ... cnd am loat categoria B am citit 3 carti  de Legizlatie - iar legizlatia din ele diferea la anumite articole -- de exp art 31 . Pentru ca La o scoala pentru atestate misa spus ca pot sa dau si la alta ca nu pot - am cautat pe net  informatii - alti spun ca poti alti spun ca nu poti , Sunt din Judetu Constanta nu asi vrea sa bat 100 Km pe degeaba casa aflu ca nu pot sa obtin ADR - deoarece imi trebuie casa plec pe comunitate - Multumesc

  • Downvote 1
Link to comment
  • Moderator
  • Solution

De ce nu adresezi întrebarea ta către autoritatea care are competența necesară și te poate lămurii. Poliția Română nu are atribuții în acest domeniu.

Încearcă să trimiți un e-mail la una dintre adresele:

- relatii_publice@arr.ro

- arutiera@arr.ro

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.