Jump to content
POLITISTI.ro

Pot sustine examenul la Academie?

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Paul90,

Postare recomandată

Publicat

Vreau sa dau la Academie si am inceput pregatirile fara a ma informa in totalitate.Acum,mi sa zis ca daca am terminat o facultate la buget,nu mai pot sustine examenul la Academie.Alte pers mi-au zis ca daca imi platesc anul in care am fost la buget ,pot sustine examenul.Eu am terminat o facultate,dar am fost decat primul an la buget.Nu mai inteleg nimic.La final,pot sau nu sustine examenul?Nici nu stiu unde sa merg pt a ma informa.Sper sa ma puteti ajuta.Va multumesc

Publicat

Intra pe site-ul Academiei si la contact gasesti numarul de telefon de la ei, ori iti faci timp sa treci pe acolo sa intrebi direct la sursa. Din auzite am auzit fiecare alta versiune. Mergi la sigur!

• Membru
  • Soluţie
Publicat

Varianta cu plătitul anului/anilor bugetat/bugetați nu stă în picioare.

Caz concret : un coleg s-a înscris într-un an la o facultate și a prins loc la buget. Prin faptul că s-a înscris mă refer că și-a depus dosarul pentru admitere și a fost în primele n locuri bugetate, ca medie. Însă nu a urmat niciun curs/seminar întrucât nu a frecventat deloc și nici nu a continuat-o. Când a pus problema plătitului anului respectiv și eventual, de a obține o adeverință în acest sens, i s-a zis la secretariat că nu se poate deoarece în anul respectiv s-a trimis situația la Ministerul Educației la București și aceștia îl au salvat în baza de date după CNP ca fiind înscris la buget.

Iar dacă cumva unora vă vin idei să dați declarație pe proprie răspundere că nu ați urmat o facultate la buget, deși ați făcut-o, sfatul meu e să renunțați. Au fost găsiți și anul acesta la Academie câțiva indivizi. Singura variantă e schimbarea textului de lege.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.