Jump to content
POLITISTI.ro

Pot sustine examenul la Academie?


CristianaCriss
Go to solution Solved by Paul90,

Recommended Posts

Vreau sa dau la Academie si am inceput pregatirile fara a ma informa in totalitate.Acum,mi sa zis ca daca am terminat o facultate la buget,nu mai pot sustine examenul la Academie.Alte pers mi-au zis ca daca imi platesc anul in care am fost la buget ,pot sustine examenul.Eu am terminat o facultate,dar am fost decat primul an la buget.Nu mai inteleg nimic.La final,pot sau nu sustine examenul?Nici nu stiu unde sa merg pt a ma informa.Sper sa ma puteti ajuta.Va multumesc

Link to comment

Intra pe site-ul Academiei si la contact gasesti numarul de telefon de la ei, ori iti faci timp sa treci pe acolo sa intrebi direct la sursa. Din auzite am auzit fiecare alta versiune. Mergi la sigur!

Link to comment
  • Member
  • Solution

Varianta cu plătitul anului/anilor bugetat/bugetați nu stă în picioare.

 

Caz concret : un coleg s-a înscris într-un an la o facultate și a prins loc la buget. Prin faptul că s-a înscris mă refer că și-a depus dosarul pentru admitere și a fost în primele n locuri bugetate, ca medie. Însă nu a urmat niciun curs/seminar întrucât nu a frecventat deloc și nici nu a continuat-o. Când a pus problema plătitului anului respectiv și eventual, de a obține o adeverință în acest sens, i s-a zis la secretariat că nu se poate deoarece în anul respectiv s-a trimis situația la Ministerul Educației la București și aceștia îl au salvat în baza de date după CNP ca fiind înscris la buget.

 

Iar dacă cumva unora vă vin idei să dați declarație pe proprie răspundere că nu ați urmat o facultate la buget, deși ați făcut-o, sfatul meu e să renunțați. Au fost găsiți și anul acesta la Academie câțiva indivizi. Singura variantă e schimbarea textului de lege.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.