Jump to content
POLITISTI.ro

Lingăii din S.N.P.P.C.

crix

Recommended Posts

Poate acum vad unii prapastia dintre agenti si ofiteri.....daca ai fost sef de inspectorat esti unsul lui Dumnezeu!

Oare pentrui cei care fac ani de zile servicii de permanenta la poarta si duc petentii in birourile sefutilor este umilitor?

S-a murdarit Maria Sa pe maini cu cetateanul,,care il plateste"?

Despre liderul SNPPC, comisar sef Doinel....multa lamaie!

Edited by Elvis
  • Upvote 5
  • 4 weeks later...

Îmi stă în gât să comentez ceva, dar sunt atât de nervos în momentul ăsta că nu mai pot.

Incredibil cât tupeu au unii...

• Upvote 3

Cei de la TM nu au știut cum să procedeze cu ocazia alegerilor în BT și au mers pe principiul să fie președite un ofițer,ca este,mai bun.La noi în BT nu este niciun ofițer,toți fiind agenți.

Domnul fost șef am impresia că este pus la dispoziție și nu are ce să comenteze.Să vadă și el cum este srviciul la control acces,ce acolo este batalion disciplinar,sau colegii care fac serviciul acolo sunt ultimii oameni?eu zic să-i iese din cap aerele de șef să vadă și cum este la muncă când nu mai ordine ci le execuți.

Edited by iav
  • Upvote 3
  • 8 months later...
  • 1 month later...
  • Moderator

Deci acum m-am convins, slugărnicia, pupincurismul şi obedienţa acestui individ (pentru că nu-l pot numi coleg) pe numele său Doinel Malcoci sunt un mod de viaţă pentru el.

După scandalul de la IPJ Timiş, unde şefii inspectoratului s-au înhăitat cu politicienii locali, au fraternizat cu lătrăii locali şi au distrus viaţa unor subalterni ce au ales să-şi păstreze onoarea şi să nu răspundă la comenzile politice, mahării inspectoratului au ajuns în arest.

Ce credeţi voi că face acum acest lider SNPPC?

Citiţi şi minunaţi-vă:

EXCLUSIV! Fostii sefi ai Politiei Timis, umiliti in arestul institutiei pe care au condus-o pana acum cateva zile! “Sunt tratati ca niste infractori de rand, fiind strigati cu apelativul DETINUT!”

Retinuti in dosarul de coruptie de la Politia Timis instrumentat de procurorii DNA, fostul inspector sef Sorin Muntean si adjunctul sau, Florin Bolbos, au ajuns in arestul institutiei pe care au condus-o pana acum cateva zile.

Initial, dupa emiterea mandatelor de arestare preventiva, pentru a nu fi favorizati in vreun fel de fostii subalterni, cei doi ofiteri au fost repartizati in Arestul Politiei Arad, insa conditiile proaste de detentie i-a determinat sa ceara, prin intermediul avocatului, transferul in Arestul Politiei Timis.

“Acasa” au descoperit conditii de detentie mai civilizate, insa, spre ghinionul lor, au parte de injosiri si umilinte greu de suportat din partea unora dintre gardieni.

“Am fost la arest pentru a discuta despre procesul de a doua zi, contestatia la mandatele de arestare, si am ramas socat sa vad cum sunt tratati cei doi politisti de catre fostii lor subalterni. Sunt strigati cu apelativul <detinut> si nu beneficiaza nici macar de acel minimum de respect datorat oamenilor aflati la in impas. Este trist sa vezi cum isi schimba unii dintre noi atitudinea cand vad un om puternic cazut la pamant!”, ne-a dezvaluit avocatul care-i reprezinta pe Sorin Muntean si Florin Bolbos.

Recunoscut pentru gentiletea cu care-i trateaza pe cei inchisi in Arestul Politiei – pe unii inculpati din Lotul Moravita ajutandu-i, pe vremuri, chiar la carat bagajele -, comisarul sef Doinel Malcoci, liderul de sindicat al politistilor din Timis, spune ca este inuman sa-ti bati joc de fostii tai sefi.

“Nu stiu cat de vinovati sunt fostul inspector sef Sorin Muntean si adjunctul sau Florin Bolbos, insa este inuman sa-ti bati joc de fostii tai sefi, care trec printr-o perioada neagra a vietii lor! Calitatea de om trebuie sa ne-o pastram in orice situatie, iar pe cei doi sefi aflati la pamant e recomandabil sa-i tratam cu eleganta si respectul cuvenit macar gradului, daca nu si fostelor functii. Eu chiar ziceam ca maine, cand merg la serviciu, o sa-mi fie extrem de greu sa-i vad pe sefii de mai pana ieri in arest”, ne-a declarat Doinel Malcoci.

Cat despre agentul de politie care a manifestat exces de zel fata de fostii comandanti, facand instructie cu ei si adresandu-li-se cu apelativul <detinut>, liderul de sindicat spune ca e un nealiniat, care a avut dispute cu toata lumea. “Acest Sorin Purcarin a avut dispute cu toata lumea! O spun ca sa auda si cei care-mi asculta telefonul, ca acest individ a fost unul dintre cei mai mari spagari din Politie, in perioada cand a lucrat la Orsova, la Circulatie. Pe vremea aceea se facea embargou cu produse petroliere si a vamuit tot ce se putea! A recunoscut-o chiar el… A venit la noi, la Timis, prin transfer, acum vreo 10-15 ani, si de atunci cred ca s-a certat cu toata lumea”, spune Malcoci. Din pacate, toate incercarile noastre de a lua legatura si cu gardianul mistocar au fost sortite esecului…

Vlad Enciu

Nu ştiu unde vede ziaristul şi pupăciosul ăla de la SNPPC că ar fi vorba despre "miştocăreală" sau tratament inuman?
Oare ce ar vrea să facă poliţiştii ăia de la arest?

Să-i strige cu "domnule comandant", "domnule inspector şef"? Să le dea onorul? 
Păi nu sunt deţinuţi? 

Mai mult păpăciosul ăla penibil de la SNPPC, a făcut repejor o caracterizare a poliţistului ce şi-a permis să nu fie obedient şi slugarnic faţă de acele gunoaie ce au trădat interesele instituţiei şi i-au distrus viaţa unui subaltern. Spune că e ăla un şpăgar. Atunci de ce nu e la puşcărie şi el? Dacă liderul ăsta sluganic ştie că e ăla şpăgar, atunci să dea fuga la parchet şi să-l denunţe.

Nu-mi pot imagina cum de membrii snppc din IPJ Timiş l-au ales ca lider pe acest pupincurist penibil.

Ce făcea liderul ăsta penibil când extraordinarii ăia şefi îşi băteau joc de viaţa şi de cariera poliţistului acela ce a ales să nu-şi păteze onoarea şi conştiinţa? 
  • Upvote 6

Ce nu reusim sa intelegem noi (si ma refer strict la agentii de politie) este ca NOI reprezentam marea majoritate in politia asta si nu reusim sa ne unim si sa ne facem auzite cererile, nu reusim sa fim un tot unitar, chiar credeti ca in acest moment ofiterii (nu toti, dar multi din cei cu putere de decizie) ar mai putea sa faca tot ce ar dorii??? nu stimati colegi, dar noi suntem prea ocupati cu certurile intre noi. Ce este interesant este faptul ca au reusit sa ne desparta intr-o gramada de organizatii sindicale pentru a nu putea sa ne spunem pasurile....multe... si ne mai miram ca nu avem armament, veste antiglont, autospeciale, piese, combustibil, nu ne sunt platite drepturile.....stam si ne plangem....dar un lucru nu facem, NU NE UNIM, in 2015 nu am reusit sa intelegem expresia "Dezbina si stapaneste" nu, dar ne plangem....si noi ar trebui sa fim doar uniti.....ce credeti s-ar schimba ceva? eu cred cu tarie ca da. Toti vedem ce pot face ofiterii, toate drepturile ce si le aloca, noi ce facem ? ne plangem si atat. Suntem singurii (agentii de politie) ce nu avansam odata cu terminarea studiilor superioare conform varstei si experientei, NU, la noi nu se poate....pentru a trece de la Ag. Sef la Ag. Sef Pr. fara a da examen trebuie sa ai doctoratul......pentru a trece de la subcomisar trebuie sa ai un master....unde DRACU este dreptatea? Dar noi tacem si doar cativa avem curajul sa intrebam de ce este asa (asta in timp ce tot ai nostrii nu sunt de acord cu noi)

Va rog sa ma credeti nu reusesc sa inteleg ce se intampla cu noi....Citeaza colegul Crix "respectivul sef a fost umilit, are parte de comportament inuman", am impresia ca snppc-istul traieste departe de sensurile cuvintelor "umilit si inuman", din experienta personala apropiat de cuvantul "umilinta" este faptul ca intr-o zi cand "am indraznit" sa depun la seip cu raport toate documentele ce mi-au fost abandonate de un contravenient ce a fost sanctionat in urma unui circ monstru am fost chemat de inspectorul sef si obligat sa recuperez actele si sa le duc personal contravenientului (cum suna? in conditiile in care acela a spus ca sata o sa se intample?), "inuman" colegi de ai mei ce erau la clfl iar afara batea vantul de nu stateai in picioare au fost mutati de un inspector sef ca nu purtau caschetele....deci sunt si eu curios cum suna aceste cuvinte...

Dar noi stam in continuare dezbinati, oare chiar nu reusim sa ne mobilizam, asa rau am ajuns, chiar nu avem mandrie?

Edited by catalinxmi
  • Upvote 3
  • Downvote 1
  • Moderator

Iar ca tacâmul să fie complet citiţi şi comentariile de la articolul citat de mine mai sus. Cu un tupeu fantastic, Doinel păpăciosul se face de ocară, dorind parcă să dovedească cât este de limitat.

impactpress.ro

• Upvote 3
  • Member

Nea Doinel ar face bine intregii Politii sa taca naiba, ca vorbeste in calitate de lider de sindicat al politistilor, nu la table si septica cu vecinii de scara si scoate din nou porumbelul pe gura dupa ce acum nu multi timp spunea ca mai lua si el o gasca sau o tuica, nu ca ceilalti "spagari din IPJ Timis". Vad ca are ceva cu spaga. Peste tot unde se uita vede numai spaga. Sa puna in scris e mai greu. In schimb facea plangere unui sef de politie oraseneasca ca s-a certat pe niste prostii. E filmarea pe aici, daca nu ma insel.

PS E a saptea postare. 

Edited by Ben
  • Upvote 2