Jump to content
POLITISTI.ro

Accident cu victime in curs de cercetare

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Salut! In data de 18.10.2013 am avut un accident de circulatie in care eu am fost vinovat,pentru neacordare de prioritate! A fost chemata ambulanta de catre martori..dar nimeni nu a fost ranit! In masina eram eu cu sora mea ..nu s-a facut plangere la adresa mea din partea celui care l-am acrosat si nici din partea pasagerului meu..am fost transportat la spital atat eu cat si ea ca ne-am panicat:-/.in dovada mea scrie accident cu victime in curs de cercetare! Am dat declaratii la politie toti trei ..cei doi nu au pretentii din partea mea..nici pana in ziua de azi nu am primit nimic din partea parchetului! Mi s-a spus ca imi vine prin posta ceva de la parchet..am luat o singura data prelungire de dovada! Ce pot sa fac sa se solutioneze mai repede cazul?? Multumesc!

• Membru
Publicat

Tu nu ai ce sa faci... crede-ma ca dosarul tau nu este singurul care se instrumenteaza...este o incarcatura foarte mare iar lucratorii sunt putini!

Eventual poti sa te interesezi la Politie sau la Parchet in ce faza se afla dosarul!

Publicat

Dosarul meu se afla la parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1 Bucuresti..cu cine trebuie sa iau legatura la parchet? Si mai poate dura luni de zile cazul?:-/

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

Poți depune o cerere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, să-ți comunice stadiul cercetărilor.

Publicat

Am inteles..deci trebuie sa ma duc la parchet pentru informatii..

Inca ceva...eu in decembrie am avut dovada..daca stau pe bara pana se rezolva cazul fara sa mai conduc si se fac 3-4 luni cat am suspendare cand se solutioneaza imi mai da suspendare?

• 1 lună mai târziu...
Publicat

salut din nou! am primit prin posta un raspuns de la Parchet.. ca dosarul este in curs de solutionare.Cat timp va dura si aceasta procedura ?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.