Jump to content
POLITISTI.ro

Viol si santaj

FLORINESCU84
Go to solution Solved by Catalin,

Recommended Posts

Buna dimineatza. In cursul zilei de Duminica varul meu care este major(19 ani) a invitat-o pe iubita lui care este minora(17 ani impliniti) la el acasa.

Mentionez ca dupa vreo 3 ore a venit tatal fetei cu cineva de la politie ca s-o duca acasa. Dupa nici 2 ore, fata s-a ''trezit'', ''scolita'' de tatal ei ca varul meu a violat-o, iar tatal fetei l-a sunat pe varul meu sa-i propuna sa nu o mai caute pe fiica lui daca nu vrea sa aibe probleme mari, iar el l-a refuzat inchizandu-i telefonul in nas.

Iar el cum e mai pampalau si emotiv din fire a fugit de acasa si a fost prins pe drum de politia comunala.

In mod normal, dupa cunostintele mele nu se fac analize si cercetari daca a fost violata sau nu?

Lui nu i se recolteaza probe ADN  de pe penis sa constate daca a avut sau nu contact sexual cu fata?

Mai e valabila impacarea contra unei sume de bani?

Va multumesc.

• Moderator
  • Solution

Durează un pic până ajung americanii din serialul CSI ca să-i recoleteze probe ADN. Ai puţintică răbdare!

Lăsând gluma la o parte, poţi sta liniştit, se vor face cercetări şi analize, dar nu aşa cum crezi sau după cunoştiinţele tale. Poliţiştii de acolo ştiu ce au de făcut şi vor face.

• Upvote 3
  • 3 months later...
  • Member

se pare ca varul (care este chiar FLORINESCU84) persevereaza:

Sper sa primeasca ceea ce merita.

• Upvote 3