Jump to content
POLITISTI.ro

Este posibila reducerea pedepsei

Mergi la răspuns Răspuns oferit de 25tess,

Postare recomandată

Publicat

Buna seara! Acum 3 ani mia fost reținut permisul de conducere pentru conducere sub influența alcoolului am avut 0,23 in etilotest!( nu aveam un an de experiența) Am făcut Contestație si mi-am recuperat carnetu pana la terminarea procesuluil! Acum după 3 ani am primit o decizie prin care sa m-a duc sa predau carnetul! Pana in data de 24 Februarie.( când am aflat ca am pierdut procesul am fost sa predau carnetul si mi-a spus sa aștept decizia) Pot sa îmi reduc pedeapsa de 90 de zile? Înainte sa fac Contestație am stat 28 de zile fără carnet,se iau in considerare cele 28 de zile?

• Soluţie
Publicat (modificat)

La aceasta intrebare iti poate raspunde doar colegul de la ghiseul Serviciului Rutier care are acces la bazele de date. Mergi la ghiseu cu acea hotarare ramasa definitiva si te vei lamuri acolo.Atentie ca in cazul tau suspendarea poate sa fie si de 120 de zile.

Modificat de 25tess

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.