NightWish Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 (edited) Nu am prea gasit o categorie pentru aceasta intrebare dar din titlurile vazute p-aici cred ca aceasta este cea potrivita. Avand in vedere ca in Romania esti atacat din toate directiile daca pomenesti de arme am decis sa intreb aici deoarece nu cunosc alt site pe care sa se discute aceste lucruri. Poate sa imi explice cineva mai tot ce se poate despre gloante?Adica ce inseamna diverse chestii (FMJ,hollow point,+P+...etc,denumirile fiind traduse in romana).Ma intereseaza si diferenta intre gloante de acelasi calibru.Am vazut ca daca vreau sa caut ceva despre 9mm de exemplu o sa gasesc o gramada(9mm Makarov,9mm Parabellum...etc) Si as mai avea o intrebare,pentru a nu deschide un nou topic: Incalc cumva vreo lege daca postez "tutoriale" despre fabricarea explozibililor pe internet?Adica sa fac de exemplu video aratand cum se amesteca substantele,acestea fiind,evident,altele decat cele reale. Edited February 23, 2014 by NightWish 3 Link to comment
Moderator Catalin Posted February 23, 2014 Moderator Share Posted February 23, 2014 În primul rând, această secţiune este dedicată poliţiştilor şi discuţiilor despre dotarea şi echipamentele lor, a poliţiştilor. În al doilea rând, frumos din partea dvs. ar fi fost ca înainte să puneţi astfel de întrebări să spuneţi câte ceva despre dvs, cine sunteţi şi de ce vă interesează astfel de detalii. Mai mult decât atât, regulamentul forumului spune că: "Cel care postează trebuie să creeze topicuri cu titluri cât mai clare şi semnificative pentru discuţiile din forum, prin care să ofere informaţii despre postare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problemă. Cine mă poate ajuta?") Rolul titlului este acela de a identifică uşor natură discuţiei/problemei după citirea acestuia." iar dvs. aţi ales un titlu atât de sugestiv "Arme" deşi discuţia se referă la tipurile de muniţii. Link to comment
NightWish Posted February 23, 2014 Author Share Posted February 23, 2014 Ma intereseaza deoarece cateodata mai dau peste discutii referitoare la arme si vreau sa inteleg despre ce se vorbeste cand vine vorba si despre munitii,doar niste curiozitati,mai ales aia cu diferitele tipuri de munitie 9mm.Adica ce diferta. De ce sa spun cine sunt?Si cum sa fac asta?Sa trec aici datele din buletin?Atunci,daca puteti dati-mi numele unui alt site pentru pasionatii de arme asta este singurul peste care am dat care sa aiba acest subiect. 1 Link to comment
Recommended Posts