Jump to content
POLITISTI.ro

Jachete anti-vant inscriptionate

sniperscout

Recommended Posts

Aveti cumva idee de unde putem achizitiona jachete din fas anti-vant pe care sa le putem inscriptiona. Am vazut zilele trecute un reportaj, iar la un moment dat, in cadru a aparut un coleg ce purta o astfel de jacheta inscriptionata POLITIA-INVESTIGATII CRIMINALE. Eu si colegii de compartiment am dori sa ne achizitionam astfel de echipamente, insa nu avem idee de unde. Va multumesc!

• Active member

Cei de la Viper faceau pe comanda astfel de veste.

Am vazut unele parca la SIC-ul de la Sectorul 1 cu port de pistol si catuse pe ele.

• Member

Si la SIC Ilfov am vazut asa ceva.

Cu toc pistol si port catuse pe ele, inscriptionate.

Edited by Alex87
  • Moderator

Va recomand sa va faceti doar geci sau veste de fas inscriptionate, pentru identificare. Sunt usoare, se impacheteaza imediat si, gecile, mai tin si de frig/vant.

Nu are rost sa va complicati cu veste multifunctionale, similare celor de la SAS, ca o sa aratati ca niste testoase ninja si nici nu sunt comode la transportat. La VIPER (ambele firme) sau la Treximco fac pe comanda.

• Upvote 3
  • Moderator

Puteţi să vă căutaţi un model de jachetă/geacă/vestă care vă place, e de calitate şi are culoarea potrivită, după care să luaţi legătura cu o firmă de broderie care să vi le inscripţioneze. Sfatul meu este să evitaţi inscripţiile prin metode termice, chiar şi cele cauciucate deoarece nu sunt atât de rezistente în timp, spre deosebire de o inscripţie brodată de calitate pe care o poţi spăla chiar şi în maşina de spălat.

În felul ăsta vă alegeţi o jachetă care să vă placă şi să fie de calitate şi pe care să le probaţi înainte, să vă vină bine pe voi, etc. Eventual puteţi căuta un model de jachetă din ăla cu două feţe, una de culare închisă şi dosul de culoare fluorescentă, iar când sunteţi la vreo activitate unde este nevoie să fiţi vizibili puteţi întoarce jacheta pe dos şi o folosiţi ca vestă fluorescentă. Acest sistem l-am tot văzut pe la colegii din străinătate.

• Upvote 1
  • Active member

Nu aduceau deloc cu vestele tactice, portul de catuse era facut dintr-o simpla brida, iar tocul de pistol era cam ca un ham. 

Mi s-au parut foarte practice, mai ales la descinderi mai de amploare, si puteau fi folosite si pentru flagrant, nefiind voluminoase.

Poate vede cineva pe aici care are asa ceva si ne ajuta, ca si pe mine ma intereseaza.

Edited by bozo
  • Moderator

Eu de jachete de acest tip vorbeam mai sus:

post-2-0-76547200-1393231550_thumb.jpg post-2-0-84274600-1393231566_thumb.jpg

În străinătate sunt des folosite de formaţiunile ce îşi desfăşoară activitatea în ţinută civilă, atunci când participă la vreo acţiune, descindere, flagrant şi este nevoie să poată fi identificaţi uşor.

• Active member

Da, e foarte utila, insa vesta se preteaza cam la orice tip de imbracaminte.

Vara, cand e cald nu cred ca e prea confortabil cu jacheta pe tine.

• Member

Pt vara  am deja o vesta tip maieu negra inscriptionata. am luat-o de la viper in urma cu vreo 3 ani. intentionez sa-mi cumpar asa ceva dupa care sa caut sa o inscriptionez :

post-872-0-67902200-1393266454_thumb.jpgpost-872-0-05475300-1393266478_thumb.jpg

Edited by georgedi
  • Moderator

Va mai dau o sugestie: la Decathlon sau magazine similare gasiti geci de fas, la preturi rezonabile, iar inscriptionarea lor termica consta vreo 30-40 lei/buc

• 4 months later...

Dupa cum sugereaza si colegul CITADELA, va recomand sa va luati de la Decathlon jacheta anti vant (45 lei) si sa o inscriptionati (costa 8 lei fata - spate la un magazin specializat in echipamente militare/politie. Eu mi-am facut una si arata asa:

post-1204-0-09288600-1404329529_thumb.jp)

post-1204-0-91979100-1404329554_thumb.jp

• Upvote 5
  • 5 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...