Jump to content
POLITISTI.ro

Jachete anti-vant inscriptionate

Postare recomandată

Publicat

Aveti cumva idee de unde putem achizitiona jachete din fas anti-vant pe care sa le putem inscriptiona. Am vazut zilele trecute un reportaj, iar la un moment dat, in cadru a aparut un coleg ce purta o astfel de jacheta inscriptionata POLITIA-INVESTIGATII CRIMINALE. Eu si colegii de compartiment am dori sa ne achizitionam astfel de echipamente, insa nu avem idee de unde. Va multumesc!

• Membru
Publicat

Cei de la Viper faceau pe comanda astfel de veste.

Am vazut unele parca la SIC-ul de la Sectorul 1 cu port de pistol si catuse pe ele.

• Membru
Publicat (modificat)

Si la SIC Ilfov am vazut asa ceva.

Cu toc pistol si port catuse pe ele, inscriptionate.

Modificat de Alex87
  • Moderator
Publicat

Va recomand sa va faceti doar geci sau veste de fas inscriptionate, pentru identificare. Sunt usoare, se impacheteaza imediat si, gecile, mai tin si de frig/vant.

Nu are rost sa va complicati cu veste multifunctionale, similare celor de la SAS, ca o sa aratati ca niste testoase ninja si nici nu sunt comode la transportat. La VIPER (ambele firme) sau la Treximco fac pe comanda.

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Si din punct de vedere al calitatii pe care dintre cele doua firme o recomanzi?

• Moderator
Publicat

Puteţi să vă căutaţi un model de jachetă/geacă/vestă care vă place, e de calitate şi are culoarea potrivită, după care să luaţi legătura cu o firmă de broderie care să vi le inscripţioneze. Sfatul meu este să evitaţi inscripţiile prin metode termice, chiar şi cele cauciucate deoarece nu sunt atât de rezistente în timp, spre deosebire de o inscripţie brodată de calitate pe care o poţi spăla chiar şi în maşina de spălat.

În felul ăsta vă alegeţi o jachetă care să vă placă şi să fie de calitate şi pe care să le probaţi înainte, să vă vină bine pe voi, etc. Eventual puteţi căuta un model de jachetă din ăla cu două feţe, una de culare închisă şi dosul de culoare fluorescentă, iar când sunteţi la vreo activitate unde este nevoie să fiţi vizibili puteţi întoarce jacheta pe dos şi o folosiţi ca vestă fluorescentă. Acest sistem l-am tot văzut pe la colegii din străinătate.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Nu aduceau deloc cu vestele tactice, portul de catuse era facut dintr-o simpla brida, iar tocul de pistol era cam ca un ham. 

Mi s-au parut foarte practice, mai ales la descinderi mai de amploare, si puteau fi folosite si pentru flagrant, nefiind voluminoase.

Poate vede cineva pe aici care are asa ceva si ne ajuta, ca si pe mine ma intereseaza.

Modificat de bozo
  • Moderator
Publicat

Eu de jachete de acest tip vorbeam mai sus:

post-2-0-76547200-1393231550_thumb.jpg post-2-0-84274600-1393231566_thumb.jpg

În străinătate sunt des folosite de formaţiunile ce îşi desfăşoară activitatea în ţinută civilă, atunci când participă la vreo acţiune, descindere, flagrant şi este nevoie să poată fi identificaţi uşor.

• Membru
Publicat

Da, e foarte utila, insa vesta se preteaza cam la orice tip de imbracaminte.

Vara, cand e cald nu cred ca e prea confortabil cu jacheta pe tine.

• Membru
Publicat (modificat)

Pt vara  am deja o vesta tip maieu negra inscriptionata. am luat-o de la viper in urma cu vreo 3 ani. intentionez sa-mi cumpar asa ceva dupa care sa caut sa o inscriptionez :

post-872-0-67902200-1393266454_thumb.jpgpost-872-0-05475300-1393266478_thumb.jpg

Modificat de georgedi
  • Moderator
Publicat

Va mai dau o sugestie: la Decathlon sau magazine similare gasiti geci de fas, la preturi rezonabile, iar inscriptionarea lor termica consta vreo 30-40 lei/buc

• 4 luni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Anadir, îmi poți indica în concret care e geaca pe site-ul respectiv ? Sunt mai multe geci acolo care seamănă cu cea din poză.

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

La Viper am văzut modele OK însă prețul cam măricel. Aproximativ 300 lei.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.